Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2

Czy juz sie dowiem

Polecane posty

Gość ja2

mam podejrzenie ze jestem w ciazy okres mi sie nie pojawia juz 3 tyg po odstawieniu tabletek a kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia test wyszedl negatywny ale objawy mam takie jakby to byla ciaza piersi mi sie powiekszyly i bola niemilosiernie do tego mam rozne smaki bylam 1,5 tyg temu u lekarza powiedzial ze jest za wczesnie by mogl stwierdzic ciaze po jakim czasie ginekolog bedzie mogl mi zrobic badanie usg stwierdzajace czy jestem w ciazy??

Gość heja
ja mam taki sam problem, tez nie mam okresu ale moze to dlatego, ze nie zrobilam 7 dniowej przerwy ostatnim razem i wzielam bez przerwy 2 opakowania ale wykonalam juz 3 tesy i nie wykazaly ciazy wiec moze to przez stres ? a w czasie gdy nie robilam tej przerwy 7 dniowej to dostalam okres, takie plamienia, wiec moze sie cos mojemu orgaznimowi pomylilo ;) no ale 3 testy nie moga klamac

Gość luna 1983
cy tabletki nie klamia??No ja zrobilam 2 wyszy negatywne po 2 tyg i po 3 tyg od stosnku.Ale ja czulam ze cos mi sie robi w brzuchu,mdlowsci,bole brzucha spadki cisnienia.Poszlam do kliniki na badanie krwi,tzn.wykrywanie ciazy na podst. jakiegos hormonutest negatywny.A co teraz?Teraz jestem w 4 miesiacu ciazy i co lepsze w ciaze zaszlam w czasie okresu.......co jest przeciez teoretycznie niemozliwe.....a jednak cuda sie zdarzaja.

Gość Aferantka
Kurcze. Z tymi naszymi-babskimi organizmami nic nigdy nie wiadomo na 100% A Ty Luna 1983 juz mnie w ogole nastraszylas. Do dnia dzisiejszego myslalam,ze zajscie w ciaze w czasie i np 2 dni po okresie jest teoretycznie niemozliwe. No wlasnie-teoretycznie. I co my kobitki mamy robic? Cale zycie sie tylko stresujemy..

Gość mycha89
Cześć. Mam takie pytanko. Ja co prawda nie stosuje tabletek antykoncepcyjnych, ale ostatnio jak dobrze obliczyłam mam dni płodne i nie wiem czy nie doszło do zapłodnienia. Musi minąć 72 godziny, prawda? Na razie się nie martwi bo jestem przed okresem, ale niebawem bede test robić, tylko nie wiem czy poczekać aż miną 73 godziny czy od razu. Proszę o podpowiedź. Miesiąc temu trochę mi się opóźnił okres ze 6 dni. lekarza mam za tydzien najszybciej. Nie wiem co robic...

Gość Perw mobilna
"tylko nie wiem czy poczekać aż miną 73 godziny czy od razu." 73 godziny od czego?

Gość mycha89
od zmożliwego zapłodnienia jutro minie mi 72 godziny...

Gość Perw mobilna
Chcesz zrobić test 72 godziny od zapłodnienia? :o I skąd wiesz, w którym dokładnie momencie do tego ewentualnego zapłodnienia doszło? :o