Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czu u was w rodzinie też najlepiej traktuje się najstarsze dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Czu u was w rodzinie też najlepiej traktuje się najstarsze dzieci?

Gość komentarz dla statystyk
nie mam dzieci

Gość gość
Nie rozumiem, skoro ludzie nie mają sił i środków na kolejne dzieci to po co się ****ają i czemu nie zrobią aborcji zamiast się pastwić nad dzieckiem?

Gość gość
mam jedną siostrę i rodzice traktowali nas po równo - no może ona miała większe luzy jako nastolatka.

Gość gość
u nas srodkowa miala wzgledy Mamy a Ja najstarsza Taty!! a I tak najlepiej na tym wyszla ta najmlodsza Blondi bo jako pirrwsza ma juz swego dzidzusia I rodzice oszaleli:) teraz ja kochaja I jej meza nad zycie!!!

Gość dfdffd

jako najstarszy z rodzeństwa ( byłem ja i młodszy brat - duuuuuuzo młodszy) wydaje mi sie że jest dokładnie na odwrót

Gość dfdffd
Dnia 1.01.2017 o 18:15, Gość gość napisał:

Nie rozumiem, skoro ludzie nie mają sił i środków na kolejne dzieci to po co się ****ają i czemu nie zrobią aborcji zamiast się pastwić nad dzieckiem?

bo to jest tak - im wiecej dzieci tym większe poczucie bezpieczeństwa że na starośc ktoś ci poda tą szklankę wody - tyle że nie uwzględniają prostego faktu że pomoć na starość od danego dziecka będzie adekwantna do ilości miłości jaka się wcześniej na dane dziecko przelało

Gość Gość

Mnie rodzice zawsze traktowali dużo gorzej niż siostrę nie ma co porównywać, jak sobie o tym pomyśle to chce mi się ryczeć.

Gość Tgģt

U nas była trójka dzieci,ja byłam środkowym.Rodzice traktowali nas zawsze po równo.

Gość Gość

U nas odwrotna tendencja. Zawsze ci najmlodsi mieli najlepiej i byli traktowani lepiej.