Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem do niczego zalosna stara panna

Polecane posty

Gość gość

Moja kolezanka po raz drugi wyszła za maz. Wlasnie wrzucila zdjecia na fb ze slubu, ktory odbyl sie wczoraj. Pomimo tego, ze ma juz dziecko z poprzedniego malzenstwa to ktos ja zechcial i to nie byle kto. A ja...mnie nie chce nikt.

Gość gość
a co się na nia oglądasz? miała meza i stracila, z jakiegoś powodu, wiec nie była szczesliwa, los jej wynagradza drugim mezem, a ty co? tylko zazdrościsz, nie patrz na innych, wyjdz ze skorupki, idz na wolontariat czy cos, ja tez nie mam faceta, ale fagas to nie jest caly mój swiat, pomagam innym, ludziim, zwierzętom, ucze się jezykow, mam fajne zycie i nie określam siebie stara panna, nie patrz na siebie przez pryzmat kootasa u swojego boku

Gość gość
"...ja tez nie mam faceta, ale FAGAS..." z taka miloscia do facetow to mam nadzieje, ze nigdy nie bedziesz miala. A ty autorko zamiast sie uzalac, to wez sprawy w swoje rece i sama zapraszaj na randki. W d***e miej te co gadaja, ze "pulapka myszy nie goni" itd. :O

Gość gość
21:44 mizoandryczka j****a w d**e... :O

Gość gość
0/10 pechowego roku 2017, trollu.

Gość gość
sami jesteście y****i w dooope i nie potraficie docenic kobiety albo traktujecie kobiety przedmiotowo do zaspokojenia potrzeb - niech gotuje, sprząta, robi loda i nie marudzi, o to jest ideal, czy kolezanka z takich ?

Gość gość
22:59 no i zebys wiedziala jebana w dupe feminazistko i mizoandryczko, ze to jest ideal! A teraz spierdalaj!

Gość gość
sam spierdalaj tepaku, przez takich idiotow autorka jest stara panna i wiele innych kobiet, jesteście beznadziejni, eunuchy są pożyteczniejsze

Gość gość
Owszem zazdroszcze jej ale zle nie zycze i ciesze sie jej szczesciem. Nie mialam nic zlego na mysli piszac, ze ma juz dziecko z poprzedniego zwiazku a mimo to ktos ja zechcial. Wiadomo, ze takiej kobiecie po przejsciach jest trudniej a mimo to znalazla kawalera, przystojny, bogaty. Nie jest piekna chociaz szczupla i zgrabna. Mnie nikt nie lapie pomimo tego, ze jestem wolna i zobowiazan nie mam. Przykro mi jest, bo chcialabym bardzo zakochac sie, chcialabym zeby ktos kiedys zadeklarowal chec spedzenia ze mna reszty zycia.

Widocznie kolezanka jest mniej wybredna i bierze kazdego, a ty masz wymagania z kosmosu i szukasz idealu - proste. :P

Gość gość
gość wczoraj Niestety praktyka wskazuje, że kobiety nie lubią być zbyt dobrze traktowane. Większości odbija wtedy i zaczynają puszczać się i wykorzystywać uległość partnera. Nie mówię, by traktować kobiety bez szacunku, ale w okazywaniu oddania nie należy przesadzać. Trzeba ustalić rozsądny kompromis między laniem baby :D i traktowaniem jej jak szmatę, a postrzeganiem w niej jedynie bogini i spełnienia swoich marzeń. Najlepsze jest partnerstwo, ale w związku nawet zajadłe feministki zapominają o równouprawnieniu :(.

Gość gość
Trzeba ustalić rozsądny kompromis między laniem baby smiech.gif i traktowaniem jej jak szmatę, a postrzeganiem w niej jedynie bogini i spełnienia swoich marzeń. x Jedyny rozsądny kompromis to zadzwonić po ojca, sprawić ci męskie lanie pięścią po mordzie i traktowanie jak szmatę i skasowanie twojego numeru telefonu.

Gość gość
I jeszcze napaskudzone w papierach. Obowiązkowo.

Gość gość
Mój ojciec by takiego chyba zabił, a dowiedziałby się jako pierwszy.

Gość gośćfemina
ja jestem feministką co do praw społecznych ,prawo głosowania swobody zawodowej calkowita równość ale sercowo to rozpieszczam samca w sposób kobiecy ,to jest prawidłowy feminizm,podobnie samiec rozpieszcza mnie w sposób męski ,feminizm to swoboda wyboru a nie nakaz i dominacja czy siłowanie ustawianie kogoś ,wolnośc wyboru a natura i tak nie zanika ,nienaturalne jest niewolnictwo też w układzie4 szef pracownik,kiedyś tak nie będzie,tylko czysta wymiana usług partnerska a nie gnojenie pracownika,władza jest szkodliwa,kazda

Gość gość
18.04 stopień oddania dostosowuje się do stwora z którym się zadajesz,nie oddasz w ręce głupca czegoś ważnego,nie?

Gość gość
Ile masz lat, autorko, że uważasz się za starą pannę?

Gość gość
25 😭

Gość gość
Nie podszywaj sie, 25

Gość gość
ty sie nie podszywaj i s********j z mojego wątku!

Gość gość
25 to nie stara panna, a autorka pewnie śpi

Gość gość
Co mi doradzicie ,mam 25 lat :(

Gość gość
Pójść spać, podszywy.

Gość gość
Mam 25 i jestem okropnie sfrustrowana że koleżanka zaszła a ja nie 😭

Gość gość
25-latce brakuje tak z 10 lat do staropanieństwa. Idźcie spać, a nie rozrabiacie w wątku 30-tki.

Gość gość
Nie siedź na kafe tylko rób dzieci a zajdziesz :D.

Gość gość
5:06, 5:07, 5:12 nie zostały napisane przez autorkę. Wtrąciłam się jako inna osoba (nie stara panna), bo nie umiem przejść obojętnie obok wpisów takich damskich bokserów. Żałuję, że nie ma tu ich twarzy. Powinny się wyświetlać w graficę google wraz z tymi wypowiedziami.

Gość gość
biją tylko histerycy i słabe psychicznie jednostki,silne mają szacunek nawet jak szeptem mówią