Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosa we mgle

Czy taka reakcja na imigrantów jest naturalna u spokojnej białej dziewczyny?

Polecane posty

Uważam się za osobę spokojną, nikomu nie wadzącą, wyznającą zasadę żyj i pozwól żyć innym. Nikomu nigdy nie życzyłam źle, nawet osobom do których nie żywię sympatii. Nigdy też nie sądziłam, że byłabym zdolna życzyć komukolwiek śmierci. Dopóki nie zobaczyłam co wyprawiają muzułmańscy imigranci. Po ostatnim zabójstwie Polaka mam ochtę poderżnąć gardło jakiemuś islamiście. Nie wiem, może kieruje mną chwilowe wzburzenie, silne emocje ale naprawdę najchętniej chwyciłabym duży nóż kuchenny i wbiła takiemu islamskiemu skurfysynowi prosto w gardło, a potem szarpnęła ostrzem na boki rozorywując grdykę, aż tryskająca krew zalałaby jego islamską brodę. Chętnie patrzyłabym przy tym w jego islamskie oczy, jeszcze przed chwilą tak butne i bezczelne, a teraz nagle przerażone i pełne niedowierzania. Wyjęłabym ostrze z gardła, umaczała w świńskiej krwi, tak żeby to widział gasnącymi oczyma, i powtórnie wbiła w jego gardło bełkoczące przez krew coś o litości. Odpowiedziałabym jednym zdaniem - Dychaj, synu kozy! Przy okaji chciałabym przeprosić wsystkie kózki, ze zrównywanie ich z islamistami. Te skądinąd pożyteczne zwierzątka nie zasługują na takie pohańbienie. Przepraszam. Rozum nakauje mi miłować bliźniego i pewnie nie zrobiłabym tak jak opisałam. Co nie znaczy, że nie mam ochoty poderżnąć islamskiemu zamachowcowi gardła. Powiedzcie mi, czy takie odczucia u przeciętnej typowej dziewczyny są normalne? Czy może jestem jedyna w Europie?

Gość gość
Bosa to baron pancerny.

Gość bosa to mizantropia odraza
Bosa to Mizantropia Odraza. Dzisiaj znowu pier**** o muzyce metalowej.

Gość gość
To zupelnie naturalna reakcja. Wiekszosci osob otwiera sie noz w kieszeni kiedy widza co sie wyprawia na swiecie. Dobrze ze jeszcze w Polsce nie ma tylu ciapatych co na zachodzie a niewiele brakowalo bo jakby rzadzila dalej Kopaczka to przyjelaby kadza ilosc tych islamuchow.

Gość gość
To nie Mizantropia ani baron tylko HIM. Poczytajcie jej wczesniejsze tematy to zrozumiecie ze to HIM.

Gość gość
Muzulmanie to s****wa, ktore nie powinni zyc! mahomet to pedofil a allah to gowno cala ta ideologia to nic innego jak szatanski pomiot. Pozostale religie musza sie zjednoczyc.

Gość gość
ja tak mam na widok i na głos banderowców w moim miescie i banderowek, zawsze glosno gadaja, chciałabym żeby ktoś ich wywalil z naszego kraju, za bardzo się panosza

Gość gość
wystarczyło by gdyby rząd uznał islam za sektę

Zapomnieliscie jeszcze oskarzyc mnie, ze jestem Byla modelka bez zwiazku, bo takie rzeczy tez juz czytalam pod swoim adresem.

Gość gość
bosa we mgle to normalne też tak mam ;-)

Gość gość
barwny opis :-)

Gość gość
Twoje odczucia są adekwatne do sytuacji. Wiele osób tak czuje

Gość gość
Ja bym zabijała za te małe dziewczynki tych pedofilów.Niech by tylko jakiś s*l dotknął takie dziecko.Ich trzeba zlikwidować.I każdego brudasa z Naszego kraju out.

Gość gość
oby więcej takich osób :-)