Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaleźć sponsorkę

Polecane posty

Gość gość

Witam Wiem, że nastąpi fala hejtu.. ale cóż.. jestem dość przystojnym i wykształconym trzydziestoletnim facetem po nieudanym związku. Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad takim układem. Nie szkodzić nikomu, a tym samym mieć z tego tytułu profity. Domyślam się wielu negatywnych odpowiedzi, że to dla pieniędzy, czemu nie znajdziesz sobie Kobiety na stałe... Tylko, że póki co nie mam ochoty na związek. Moje pytanie tyczy się miejsca, gdzie mogę poszukać? Dodam, że chodzi o większe miasto Warszawa. Tym wątkiem nie mam zamiaru nikogo obrazić.. are-kwi@o2.pl

Gość gość
gościu z ciebie to już stary grzyb babki chcą 18latków a nie stare dziadzisko jak ty

Gość gość
Mam 48 lat i nie musze placic za seks. Chetnych jest mnostwo i to duzo mlodszych i atrakcyjnych. Ale moze jakis pasztet bedzie zainteresowany. Powodzenia

Gość gość
30 lat to stary grzyb? chyba cie poj/ebalo!

Gość gość
jak na sponsoring to grzyb no sorry ale jak mym była 75letnią babunią co by chciała sobie faceta wynająć to bym szukała 18latka a 30latkiem bym wzgardziła

Gość gość
a która by chciała nie dość, że gołodupca to jeszcze pijawkę? chyba tylko jakaś bardzo spasiona i zaniedbana, ale taka to kasy raczej nie będzie miec

Gość gość
Dużo jest, tego jestem pewien, ale ilu jest facetów z klasą, na poziomie.. można się tak licytować długo..