Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta pudełkowa czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość rRobix

Ja stosuję od kilku lat i nie wyobrażam sobie gotowania czy żywienia się byle czym. Dostaję pudełka, mam pięć posiłków na cały dzień, jem regularnie i ze smakiem, czuję się rewelacyjnie. Polecam szczerze dietę od FitBoxów, która bardzo przypadła mi do gustu.

Gość kinga

ja od niedawna, idealne rozwiązanie w moim przypadku, całe dnie spędzam w biurze więc nie mam czasu na gotowanie. polecam optimal fit 🙂

Gość Gość

Szkoda życia na glodzenie się trzeba cieszyć się życiem i jeść dużo dużo pysznie smakować posiłki 

Gość Gość

Szkoda życia na diety trzeba jeść i cieszyć się życiem a umrzesz i jedząc to i tamto jaki nie jedząc więc szkoda męczyć się dla wyglądu a wygląd jest nienajwazniejszy ale serce dobroć trzeba jeść a nie głupoty 

Gość Gość

Szkoda życia na diety trzeba jeść i cieszyć się życiem a umrzesz i jedząc to i tamto jaki nie jedząc więc szkoda męczyć się dla wyglądu a wygląd jest nienajwazniejszy ale serce dobroć trzeba jeść a nie głupoty 

Gość Gość

Odchudzanie to glupota i nie normalne bo nie akceptowaniw swego ciała to choroba psychiczna 

Gość Gość

Powiem tak diety nie są wcale zdrowe bo prawda taka że to jest ts oszustwo nie ma zdrowej żywności w 100% teraz wszystko ma nawozy każde składniki każde Danie i wszystko więc dieta nie ma sensu totalnie ci co zdrowo się odzywiaja to też chorujai młodo umierają a moja prababcia żyła 93lata i jadła dużo i dużo słodyczy i nigdy się nie odchudzala i była zdrowa aż do 90r roku życia i moja Prababcia jadła bardzo dużo wszystkiego nigdy tej oszukani niby zdrowej żywności to totalne oszustwo taka firma by zgarnąć pieniądze od ludzi 

kojarzycie markę fitboxy? robią naprawdę dobrą robotę, posiłki są mega smaczne, ładnie się prezentują.- wyglądają apetycznie i takie po spóbowaniu są, widać że dbają o każdy szczegół