Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patner z Sympatii

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie. Od pół roku jestem z dziewczyną, którą poznałem na portalu randkowym sympatia.pl. Czy jest to powód do wstydu, że poznałem ja właśnie tam? Dodam, że jesteśmy bardzo szczęśliwą parą i związek ten odpowiada mi bardziej niż poprzedni, który został zapoczątkowany w tradycyjny sposób.

Gość gość
nie rozumiem po co sie pytasz o to kretynie? Skoro jest Ci dobrze?

Gość gość
Dla mnie to trochę dziwne szukanie partnera na portalu randkowym bo to wygląda tak troche na desperacje bo nie możesz sobie nikogo znaleźć w "normalny sposób". Lepiej się niespodziewać kiedy spotka się tą właściwą osobę a nie "obejrze jej profil może coś z tego będzie"

Gość gość
Pytam się o to konkretnie ponieważ chce wiedzieć dlaczego inne osoby przeważnie w dziwny sposób reagują na historię mojego poznania z tą dziewczyną. I w końcu sam popadłem w zakłopotanie w takich sytuacjach. Jestem bardzo szczęśliwy ale takie sytuacje mnie irytują. A poprzednią partnerkę poznałem właśnie w taki normalny sposób i okazała się oszustką.

No to jak jest Ci dobrze, to się nie przejmuj. Nie ważne gdzie ludzie się poznają, tylko czy się kochają.

Musisz być pewny siebie. Nikt Ci nie będzię układał życia, tylko Ty. Co Cię obchodzi opinia osób, które same nikogo nie mają, albo ich związki się rozlatują?