Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmnażają się tylko osoby pewne siebie. osoby wystraszone

Polecane posty

Gość gość

zahukane, bojące się świata, lękliwe itd. umierają bezpotomnie.

Gość gość
z tego co widzę to jakieś 80% ludzi jest wystraszona, lękliwa, boi się kobiet itd.

Gość prawictwo pospolite 114
czyli chodzi ci o Murzynów ?

jak bym się rozmnożył , to zniszczyłbym sobie życie .. Musiałbym pracować jak bezmózgi koń

a potem zdechnąłbym jak szmata w wieku 49 la ze stresu w pracy Zauważ , że księża dzieki temu ze nie mają dzieci żyją przeciętnie 78 lat a zwykly facet co ma dzieci umiera w wieku 65 lat

Gość gość
U mnie w rodzinie wszyscy żyją 90 lat

Gość gość
chciałbym być pewny siebie i nieustraszony, ale niestety jestem nieśmiały i boje się każdej nowości...

Gość gość
nie rozmnazam sie bo niemam kasy a juz nawet w kosciele zarcia niechcą dawać :-(

rozmnażają się jedynie głupi i bogaci . Jak ktoś jest mądry , ale nie ma pieniędzy to nigdy się nie rozmnoży i żadne pisobolszewickie 500 + tego nie zmieni :classic_cool:

nawet jakby zamiast 500 zł dawałi 1000 zł , to miałbym w d***e dzieci .. :classic_cool: te 1000 zł w każdej chwili mogliby obciąc , to nie są swiadczenia do konca życia tylko do bankructwa budżetu

Gość gość
Ja sie nie rozmnazam bo brak kobiet nadajacych sie na zony i matki. Sam nie bede pakowal w zajmowanie sie dzieckiem i zona, utrzymywaniem wszystkiego, zajmowaniem sie domem, dzieckiem itd.

Gość gość
a skad nabrac na to rozmnazanie? za 1450zl musze oplacic mieszkanie swiatlo gaz internet dac ba ie na zarcie na 3 osoby z tego ,piertole takie zycie wole kotleta z kapusta zjesc niz zapiertalać i biede klepać a bachor jak dorosnie to bedzie ryja dar ze wszystkie dzieci w skole maja komorki za 2 tys a on nie bo ma starych dziadow :-D :-P

Gość gość
Ja sie nie rozmnazam bo jestem niesmialy i boje sie kobiet. Brak mi pewnosci siebie, odwagi, polotu itd. Zadna mnie nie chce z tego powodu...

Gość gość
Niektorzy nie maja z kim,nie ma dla nich odpowiednich osob.

Gość gość
To wyjezdzajcie za granice!! Tu jest kasa ale nie ma z Kim:(

tylko debile wyjeżdzają za granicę. .Obcy swiat , obca cywilizacja obca kultura .. to tak jakbyś był rybą wyjjść z wody i chciał zamieszkać na lądzie

Gość gość
Dzieci są dla bogatych i zaradnych albo niemyślącej patoli, która narodzi, a potem daj panie daj.

Gość gość
14:02 to jak bys siebie okreslil, skoro nie masz dzieci? :D

Gość gość
Biedny ale myślący człowiek nie kopuluje bezmyślnie albo się zabezpiecza bo wie, że dziecko to nie zabawka.

Gość gość
tyle osob wyjechalo i gicik jest:) polecam

Gość gość
Autorze, zanim bezmyślnie użyjesz takiego słowa jak "rozmnażanie", najpierw dowiedz się ile pracy, stresu, pieniędzy, nieprzespanych nocy i braku wolności wchodzi w wychowanie dziecka.

Gość gość
Byłoby znacznie więcej dzieci, gdyby kobiety nie były tak prześladowane i represjonowane za uprawianie seksu, za bycie samotnymi matkami itd. Społeczeństwo samo strzela sobie w kolano, młode laski z ruchu czystych serc i inych oaz, wolą sie masturbować niz stracić dziewictwo i byc potem prześladowaną przez różnych mizoginów. Z 50 lat temu kolejność była taka - poządanie, seks, ciaża i slub. Teraz wszyscy tak pilnują młodych, że rodzi się mało dzieci. Do tego młodzi mężczyźni wolą sie o******lać do 40tki bo przecież największe szczęście to chlać w samotności, więc sie nie żenią, a dzieci nie ma. Kościół tak sie dobrał do młodzieży, że seks jest przedstawiany jako największe zło, a ze slubem każą czekać jak najdłużej, najlepiej aż do starości, kiedy już nie można być matką (ojcem przeważnie też nie). Ludzie nastraszeni przez religię będą czekać do slubu, a jak ślub sie nie zdarzy, to sie nie rozmnożą, bo nie mogą przecież grzeszyć. W tej sytuacji chrześcijańska Europa jest skazana na wymarcie.

Gość gość
02,26 a ty byłaś w oazie?

Gość gość
Nie byłam, ani w jednym, ani w drugim :p

Gość gość
ja się narozmnażałam w poprzednich wcieleniach,wystarczy,to wcielenie jest dla mnie,możecie mnie pocałowac

Gość gość
Masz racje duza wina ma kosciol I koscielne prawidla :(. A sa woli i przystojni porzadny mezczyzni co nie zrobia dzidziusia bo sie boja a kobiety nie maja odwagi prosic i tyle:(

Gość gość
Czasami dzieci od samotnych matek maja lepesze charaktery niz z bogatych rodzinek :(