Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiecomapoczac

Czy napisać do niego?

Polecane posty

Gość niewiecomapoczac

Od pewnego dłuższgo czasu podoba mi się chłopak. Niedawno zostałam zaproszona na domówke gdzie on także był. Ogólnie to po paru głębszych, zaczął się kulturalnie dostawiać, przyznał się mi, że mu się spodobałam itp. Ogólnie domówka była długa, a my sporo przegadaliśmy. Widziałam, że dużo wypił, ale nie wpłyneło.to na jego zachowanie. Gdy wychodziłam spytał się mnie czy się spotkamy. Odpowiedziałam, że chętnie i poszłam (znamy swoje imienia, mamy wspólnych znajomych więc nie cieżko było sb znaleźć na fb). Ogólnie to minęło pare dni, bez odezwu. Mam zamiar do niego napisać, ale nie wiem czy jest sens, bo raczej nic nie pamięta.

Gość gość
Nie opieraj relacji z kimś na podstawie tego że noc temu był dobrze wstawiony, pamiętaj że alkohol dodaje odwagi, co nie musi oznaczać że to co Ci powiedział nie było prawdą

Gość niewiemcomampoczac
Czyli napisać do niego czy nie?

Gość gość
Ciężko stwierdzić czy jest nieśmiały czy powiedział to tylko po alkoholu bo wydałaś mu się wtedy ładniejsza a teraz nic nie czuje, no albo nie pamięta nic

Gość gość
Ciężko stwierdzić cos ale myślę, ze gdyby pamiętał to i chcial Cie lepiej poznac to Sam by napisal na fb. Moze poczekaj, moze jeszcze sie zobaczycie na innej domowce czy imprezie, bedziecie mieli okazje pogadac bardziej na trzezwo I zobaczysz jak to sie potoczy.

Gość niewiemcomampoczac
Aaaa już napisałam i mnie totalnie zlał XDD Najwidoczniej nie byłam taka piękna i interesującą skoro nie warta jestem nawet odpisania xdddd

Gość gość
ja bym napisała nie mam w tym względzie oporów