Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się powiedzieć mojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość gość

że uznaję seks wyłącznie po ślubie... jestem dziewicą o czym on narazie nie ma pojęcia, i nie chce się z nim kochać przed ślubem o czym on również jeszcze nie ma pojęcia (dodam że jesteśmy ze sobą dopiero 3 miesiące). Boje się co się stanie jak mu to powiem zwłaszcza że on ciągle sypie seksualnymi aluzjami a ja się tylko głupio uśmiecham i nie ciągne tematu... co robić? :(

Gość gość
podnoszę temat :(

Gość gość
Jeżeli cie kocha to zrozumie. Jeżeli nie zrozumie,to po prostu go sobie odpuść.

Gość gość
Zrób mu loda oraz anal. Dalej będziesz dziewica a on będzie zadowolony

Gość gość
Bądź wierna swoim zasadom. Jeśli chłopak jest Ciebie wart, to to zaakceptuje a jeśli nie, to po co Ci ktoś kto Ciebie nie szanuje?? I tak byś się z kimś takim męczyła lub nie bylibyście ze sobą na zawsze. v Ja tak zrobiłam jak Ty wg swoich wartości i bardzo łatwo wiedziałam komu na mnie naprawdę zależy. Dzięki temu wybrałam tego najlepszego, najbardziej wartościowego i wiem, że jeśli coś by mi się stało ze zdrowiem i nie mogłabym przez dłuższy czas współżyć, to mnie nie zdradzi ani nie zostawi, bo wie, że miłość to coś więcej niż seks. v Jak się kogoś kocha, to chce się dobra tej osoby a nie jej wykorzystania ku własnym celom. Takie coś i tak wcześniej czy później się rozpadnie. A tak przynajmniej masz pewność, że zrobisz to z kimś, kto na pewno będzie Cię kochał i nie zostawi gdy zajdziesz w ciążę czy pojawią się jakieś problemy, wyrzeczenia. No i oczywiście nie zajdziesz w ciążę z kimś nieodpowiedzialnym. To Twój pierwszy chłopak? Ile macie lat?

Gość gość
Znam wiele osób które czekały/ czekają do ślubu, bo takie mają wartości. Też czekałam/czekaliśmy z mężem i teraz jesteśmy z tego zadowoleni po ślubie :) Nie mam złych wspomnień, lęków przed ciążą i urazów jak niektóre dziewczyny, no i jest satysfakcja z tego, że da się iść własną drogą, pod prąd :) Dlatego jeśli to dla Ciebie ważne, grunt byś obracała się w kręgach takich osób, a nie wśród tych, którzy idą z prądem, za modą na rozwiązłość, hedonizmem...