Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy są tacy

Polecane posty

Gość gość

Ty jedz do Chin , nie lubię murzynow , ukraincy zabierają prace , arabow powybijac sami wyjezdzaja do Anglii

Gość gość
Po czym psioczą na Anglików!

Gość gość
Warto dodać że koleś 23 lata do pracy dojść nie może , Polska dla Polaków to polska nie dla Europy i Innych , nie wiadomo co ci ludzie chcą ją rozumiem jeden rozbój i tyle ale miał dwa i szczerze nie okradł bym kogoś z nożem czy dziewczyny on może miał patole w domu czy coś a polaczki niech się nie rzucają , kradną to niech się liczą z konsenkwencjami ogólnie to co 2 rozboje kradnie dalej policja i co ? Mandat miał dostać na 11 lat z przedawnieniem daj spokój

Gość gość
To na pewno dobry temat?

Gość gość
A dobry pokazuje jacy są polacy mieli rację ze traktowali ten kraj jak zwierzęta ,siedzą za granicą i pluja na innych uważają że kraj mają wykupiony i wynocha , ja tam wchodzę do Turka jest bardzo miły pamięta mnie , zasowa jak maszyna i tyle tak a Polaczek przyjdzie i pluje bo ma inną religie chodź sam nie pamięta kiedy był w kościele

Gość gość
Ale w tym momencie oceniając ogół Polaków robisz dokładnie to samo co oni, oceniając ogół jakiejkolwiek narodowości. Ja tam siedzę za granicą od trzech lat i mam totalnie wywalone na to skąd ktoś pochodzi.