Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobacze jakąkolwiek polczyne z arabem to wytne Łechtaczkę i wysterylizuje to

Polecane posty

Gość gość

babskie Ścierwo

Gość gość
On ci na to nie pozwoli :)

Gość gość
Nie rzucaj się tak polczyku, bo nikt si ę ciebie nie boi.

Gość gość
A co jak pomylisz opalonego polaka z arabem

Gość gość
Kobiet nie obchodzą twoje obsesje i wybierają kogo chcą. A polscy faceci nie mają nic do zaoferowania. Arab nawet jak biedny, to ma dobry sprzęt i wie jak go używać. A ty pewnie impotent, wytatuowany kark i skarpetki w sandałkach. Jeszcze pewnie ten modny łańcuch jak u Burka. ha ha ha

Gość gość
A co będzie jak pomyli świnie hodowlaną z polką?Szkoda by było zwierzęcia...

Gość gość
"Kobiet nie obchodzą twoje obsesje i wybierają kogo chcą." A potem płaczą od nadmiaru siniaków i zosstają samotnymi matkami. X "A polscy faceci nie mają nic do zaoferowania." A ty co masz?Płaską klatę?Długi jęzor? celulit na tyłku?Ja mam na pewno więcej niż twój stary albo inny knur z twojej rodzinki. X "Arab nawet jak biedny, to ma dobry sprzęt i wie jak go używać" Czyżbyś często odwiedzała araby(konie arabskie) w stajni?Bo chyba nie masz na myśli chudych kurdupli z Bliskiego wschodu. X "A ty pewnie impotent, wytatuowany kark i skarpetki w sandałkach. Jeszcze pewnie ten modny łańcuch jak u Burka." Lubisz się chwalić mężusiem? X Podsumowując - szalom tępa strzało.

Gość gość
Ha ha ha Dokładnie cie opisałam śmieciu? Nie darmo polki jezdzą na sex turystyke, bo tacy jak ty są do niczego.

Gość gość
I to jest błąd polskiego właściciela że sukę spuszcza ze smyczy.A powinien honorowo wyciąć Łechtaczkę aż przy samej doopie wzorem swego arabskiego przyjaciela.

Gość gość
Popieram autora. Jestem kobietą i rzygać mi się chce jak widzę polki z tymi brudasami. Potem płacz że ja leje albo dzieci porwał. Jak już chcecie Araba to s***********e razem z nim z Polski.

Gość Arebys
Nie bronię Arabów, są różni, ale autor ma powalone teksty, jak ci co to zabijają własne siostry za to że mają w telefonie numer kolegi. Widać Polacy potrafią i tacy być. Co do opalenizny, to ja np.gdy mam to mahoń. A nos arabsko-żydowski. Mimo że moi przodkowie żyli tu od setek lat. Mam tak stare nazwisko że są miasta w Polsce noszące taką nazwę. Pozory potrafią mylą. Moja kuzynka jest śniada a ma białych rodziców.

Gość Arebys
Tym którzy tacy gotowi "karać" za parzenie się międzyrasowe itp, polecam film Kapitan Corelli.

Gość gość
polscy patrioci z bluzami Prosto k***y was mam dość hańbicie Polske i p*****le ten kraj bo to czysta patologia :D

Gość gość
K****a sobie utnij jełopie