Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedział że musi pracować w Nowy Rok a dzisiaj...

Polecane posty

Gość gość

Przyszła do naszego mieszkania zasmarkana dziewucha i do mnie z pretensjami że nie chcę dać rozwodu jej ukochanemu. To nie żart i nie prowokacja. To nie jest odpowiednie forum ale...nosz k-wa mać..... To prawda, zupełna prawda że żona dowiaduje się ostatnia. Męża nie ma. Jest w terenie.

Gość gość
to dziwne bo kochanicom nie daje się adresu na wypadek jakby świrowały itp

Gość gość
Nie kpij proszę! Nie wiem skąd-co-jak i w jaki sposób. Nie mam nikogo żeby porozmawiać tylko to idiotyczne forum. Jestem wściekła, zraniona i wiele innych emocjji. Piszę tutaj żeby się w jakiś idiotyczny sposób odbić...no sama nie wiem co!

Gość gość
a czy ja kpie,mówię jak jest,skoro przyszła to on tez niedługo będzie miał jej dosyć ,znam takie charakterki,a ty jeśli płaczesz za zdrajcą to tez palnij się w łeb,zdradzaj go to najlepsza kara i przyjemna

Gość gość
Nie, nie płaczę. Jeszcze nie teraz. Nie potrafię. Za dużo we mnie innych emocji. Kurna! Dlaczego???? W czym jestem gorsza? Czym sobie zasłużyłam na takie traktowanie???? To są jedne z pytań które zadaję samej sobie! Tyle razy naczytałam się o wrednych facetach a teraz co? Okazuje się że moja historia jest identyczna!! Mąż nie odbiera połączeń. Krążę i siedzę prze tym kompem jak ogłupiała bo nic innego nie mam. Nikogo innego nie mam. dziękuję za te parę słów.....Jest mi tak przykro...kurde!

Gość gość
Kochanka ma być dyskretna. :P

Gość gość
Nie wiem jaka powinna być kochanka. Może gdybybyła jakaś starsza i dojrzalsza ale to młode dziewczę jakieś! Muszę wyjść bo oszaleję. Jeżeli ktoś może coś sensownego napisać to przeczytam później.

Gość gość
Moj tez mnie zdradzal i chyba dalej zdradza. Klamie, odkreca kota ogonem. Rozwod w toku.

Gość gość
wyczuwam prowo :D nie, żeby nie było takich sytuacji, ale tu aż śmierdzi prowokacją. Podejrzewam, że autor/ka to ten sam co kiedyś ciągnął inne o zdradzonej żonie co się przypadkiem dowiedziała.

Gość gość
HIM jesteś zwykłym ludzkim smieciem !!! Skończ się tu żalić bo od takiej szmaty to każdy normalny by uciekł!