Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piliv

Jak rozpoznać czy chłopak kłamie że mu się podobają moje piersi?

Polecane posty

Gość Piliv

Jak można rozpoznać, że chłopak kłamie na tamat piersi? Wiem, że często chłopak mówi dziewczynie że mu się podobają, że są w sam raz itd a tak na prawdę myśli co innego. Chce wiedzieć jak mogę to rozpoznać. Czy jest jakieś charakterystyczne zachowanie.

Gość gość
lepiej skup energie na tym żeby dorosnąć mentalnie i zmądrzeć. Wtedy swiat nie bedzie ci stawiał na drodze takich "problemów"

Gość gość
Nie liżę i nie tłucze ich penisem podczas seksu.

Gość Piliv
A jak może się jeszcze zachowywać?

Gość gość
a pieści Ci je? poświęca dużo czasu na głaskanie ich, całowanie, lizanie masowanie? jeśli lubi się nimi bawić to pewnie mu się podobają, chyba że traktuje je jak powietrze i tylko czasami "tak dla zasady" coś tam z nimi zrobi ale raczej się na nich nie koncentruje, wtedy mu raczej nie odpowiadają... bo uwierz że jak facetowi się podobają piersi kobiety to będzie się nimi bardzo często bawił i zachwycał

Gość gość
Czy często ci masuje i je ściska?

Gość Piliv
Właśnie mam wrażenie że robi to z zasady... Na grze wstępnej masuje, polize itd no zajmie się nimi parę min, ale to tylko wtedy, w trakcie stosunku rzadko kiedy je dotyka czy liże, np wczoraj, seks trwał 1,5h w tym czasie dotknął ich z 2 razy i to też było chwilowe. Tak na co dzień to też mało ich dotyka. Nie wiem czy ma na to wpływ fakt że woli tyłek i często go dotyka, masuje, liże, chcę klepać, często go komentuję itd

Gość gość
Masz duże czy małe. Daj zdjęcie ocenimy czy jest źle czy dobrze.

Gość Piliv
Są małe, on mówi że są średnie, w sam raz (ale co mówi to jedno co myśli to drugie) Sama uważam że jeśli chodzi o wygląd to są śliczne, mają ładny kształt są jędrne, sterczące, chodzę bez stanika a i tak większość myśli że mam jakiś na sobie, więc jeśli chodzi o wygląd to myślę że nie ma na co narzekać.

Gość gość
To po co marudzisz jak grzmoci cie 1,5h to uwierz jest dobrze w przeciwnym razie unikał by seksu.

Gość gość
pokażesz mi te piersi? ;) szczerze ocenie calusnikstopek@wp.pl dyskrecja 100%, fotka będzie tylko moja, nikomu nie udostępnie

Gość gość
a jak mu sie mniej podobają od tyłka to się powiesisz?

Gość gość
Mnie o wiele bardziej kręci tyłeczek i cipcia. Piersi są dla mnie tylko takim dodatkiem i nie ma dla mnie większego znaczenia czy są małe czy też duże i jędrne, są to są i tyle a ja i tak wolę pieścić dolne partie kobiecego ciała :P

Gość Piliv
Właśnie on też woli dolne partie ciała i ciągle się do nich dobiera. Jednak chciałabym wiedzieć czy i tam mu się podobam. Ogólnie chciałabym wiedzieć czy tak na prawdę mu się podobam całościowo.

Gość gość
podobasz się! tylko zrozum że my wolimy cipcie i tyłeczek, to są o wiele ciekawsze i bardziej podniecające miejsca niż piersi, tak po prostu jest i tyle, więc nie doszukuj się drugiego dna

Gość gość
pokaż nam te piersi słodkie :) prosimy :)

Gość Piliv
Jeśli to tak wygląda to nie będę o tym myśleć. Chciałabym się po prostu mu podobać w większej części.

Gość gość
up

Gość gość
A jak rozpoznać czy mówi prawdę że ogólnie mu się podobam?

pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
Up

Gość gość
jeśli wypowiadając to patrzy w lewy górny róg tzn że kłamie :)

Gość gość
O! Sprawdzę to. Choć myślałam że dolny.