Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 94

Mój facet jest za ostry

Polecane posty

Gość Marta 94

W łóżku .Witam mam 23 lata i od dwóch miesięcy spotykam się z nowym chłopakiem starszym o 6 lat wysoki brunet wysportowany poznaliśmy się na siłowni dobrze sie dogadujemy i ostatnio zaczeliśmy wspołżyc przed pierwszym razem spytal sie mnie czy lubie ostry sex żeby nie wyjść na jakąś kłode czy zimną rybę powiedziałam że tak ale najwyrazniej moja interpretacjia ostrego sexu wyraznie odbiega od jego . Jest wręcz brutalny bałam sie, mocno gniecie mi piersi i przydusza jego klapsy bardzo bolą i strasznie wulgarnie sie odnosi wręcz pomiata mną w łóżku po wszystkim czułam sie strasznie zbrukana jak by mnie zgwałcił do tego dochodzi jego duży penis a w szególności gruby który sprawia mi ból od tamtego czasu a mineło już 10 dni bo to było przed świętami jutro mam się z nim widzieć i nie wiem czy mi o tym narazie mówić czy poczekać do nastpnego razu

Gość gość
Moj maz tez jest troche za malo delikatny :(. Chyba musisz mu to powiedziec bo nie wydolisz z nim dlugo

Gość Marta 94
Ale nie odstraszy go to bo jak on taki ostry ***aka to może też yego oczekuje odemnie mój były przy nim to teraz jak na to patrze to p***anie facet byly miał 173 cm wzrostu i mały mięsień piwny chude ręce i penisa ok 13 cm a obecny ponad 190 sześciopak bicepsy wielkie i twarde jak skała a jak zobaczyłam penisa to sie wystraszyłam ze mi sie nie zmieści jak go zaczełam pieścić ustami to ledwo koniec bralam do buzi zaczął delikatnie ale z minuty ma minutę był coraz ostrzejszy a mi coraz mniejszą przyjemność to sprawiało az w pewnym momencie tak jak bym mnie strach sparalizował boje się teraz nastepnego razu

Gość gość
A spuscil ci sie do japy?

Gość gość
Tzreab było mu od razu powiedzieć, że ten seks jest dla ciebie za ostry. Po co to ukrywać?! Twoja przyjemność jest tak samo ważna jak jego, a skoro ty odczuwasz głównie ból i brak przyjemności... Lepiej jasno to omówić.

Gość gość
badboj :D

Gość gość
a moj jest z kolei za delikatny i mimo moich prośb nie chce/nie potrafi byc ostrzejszy...ech problemy ,nie dogodzisz ;-)

Gość Marta 94
Nie wiem czemu mu nie powiedziałam czułam sie yak zdominowana ze chyba sie bałam co kolwiek odezwać kawał chłopa z niego i jak zaczął do mnie przeklinać to mnie sparalizowało

Gość Marta 94
Nie nie spuscił mi sie do japy ale tobie na sam widok cieknie z pendzla