Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

każdy mnie fałszywie oskarza ze rzekomo dręcze psa i trzymam go na łańcuchu

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
A te wideo jest niby dowodem na co? Nie jest ciężko odpiąć psu łańcuch i go puścić i nagrac sobie filmik... Oskarżenia nie biorą się z powietrza. Ktoś kto trzyma psa przy budzie jest niezrównoważony. Pies potrzebuje ruchu, ciepła i miłości swojego właściciela, a nie bycia unieruchomionym przy budzie.

Gość gość
Ps zrozum to że nie trzymam psa na łańcuchu ps ja nie odpiąłem psa bo on codziennie jest cały dzień bez łańcucha on jest tylko na łańcuchu moze przez godzinę nie więcej jak brama jest otwarta żeby na drogę nie wybiegł potem znowu jest odpinany ps wiesz skąd się wzięły te oskarżenia bo mieszkam na wsi a każdy na kafe twierdzi że skoro mieszkam na wsi to muszę mieć całymi dniami i nocami psa na łańcuchu i że niby się nad nim znęcam chodź to nie prawda to że jestem ze wsi to nie znaczy że tak robię ps niby po co miałbym mieć psa gdyby był ciągle na łańcuchu co? Pies też ma uczucia i nie jest zabawką przeciez

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Ten komentarz z 14:48 jest mój i nie znęcam się nad psem

Gość gość
Nie należy się obnosić ze swoim życiem przed byle jaką hołotą z neta. Na drugi raz się zastanów zanim wrzucisz zdjęcie albo filmik. Zawsze ktoś się do czegoś przyczepi, zrozum, hołota po to siedzi na forum, żeby gnoić ludzi i pisać głupoty. Najczęściej bieda i zazdrość przez takiego śmiecia przemawia, nie spoufalaj się z byle kim, a będziesz mieć spokój ☹

Gość gość
Każdy, kto się tak bez końca tłumaczy to wydaje się podejrzany. Jeśli oskarżenia są bezpodstawne, nie ma sensu się tłumaczyć

Gość gość
A dlaczego pies nie może przebywać też przez jakiś czas w domu? On non stop siedzi na dworze w te mrozy?

Gość gość
Siedzi czasem w domu jak jest zimno ps my tez na podwórku mamy dużo budynków gdzie są drzwi okna dach itd gdzie ma ciepło ps buda też jest ciepła

Gość gość
http://doggracja.prv.pl/img/pies-zima-na-dworze.jpg Mam nadzieje, że robisz dla psa rzeczy które opisane są na tym obrazku. Jeśli nie, to przemyśl czy odpowiednio reagujesz na podstawowe potrzeby swojego psa... Bo większość ludzi na wsiach o psy w ten sposób niestety nie dba, bo w końcu "to tylko zwierze".