Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adamex pajero ktoś mial ten wózek

Polecane posty

Gość gość

? Zamówiłam go wczoraj bo spośród wszystkich wydawał mi się najładniejszy i najbardziej funkcjonalny w tej cenie . Możecie się wypowiedzieć ?

Gość gość
Mi facet w sklepie powiedział, że jest dużo reklamacji na adamexy. mi podoba sie barletta ale chyba zrezygnuje

Gość gość
Fakt na adamexy sporo reklamacji. Ja osobiście polecam obejrzeć sobie Anexa. Solidniejszy i ładniejszy:)

Gość gość
To stary model Adamexa, niezbyt popularny z bardzo małą spacerówką. Jak chcesz dobry i fajny wózek to polecam Anexa Crossa

Gość gość
O moj temat. Wiedziałam że raszpla od Anexa śmierdzącego będzie zniechęcać. A ja gorąco wozek polecam!! :)

Gość gość
Wynocha z tym spamem.

Gość gość
Ja jestem autorka i nie spamuje pytałam tylko ba początku stycznia o opinie .

Gość gość
To do tej od regularnego spamu.

Gość SlowianskaLala
Ja mam. Uzywam od polowy grudnia i kolo sie blokuje oraz trzeba miec sile w nodze zeby zablokowac i odblokowac pedal hamulca. Podobno spacerowka jest do kitu bo dziecko z niej sie zsuwa... dlatego jak maly bedzie siedzial wcisne komus tego pajero doloze troche i kupie porzadna spacerowke.

Gość gość
A ja mam Anexa Sporta i nie jestem żadną spamerką. Moja opinia o tym wózku jak najbardziej pozytywna co do Adamexa nie znam wózka

Gość gość
Pajero ma gorszą amortyzację niż Anex Sport, oraz mniejszą spacerówkę. Jeżeli chodzi o te dwa wózki to zdecydowanie Anex na plus

Gość gość
Polecam Anexa Sporta, dużo fajniejsza amortyzacja i dużo ładniejszy i nowocześniejszy design. Jak masz możliwość porównaj na żywo wtedy zobaczysz wyraźną różnicę

Gość gość
W Pajero malutka spacerówka, polecam Anexa ponieważ ma jedną z większych spacerówek dodatkowo tak wyprofilowaną, że dziecko nie zjeżdża w dół.

Gość Savinka
Jak dla mnie wózek z Polskiej firmy Tutek model Grander jest najlepszy. Wybrałam tą firmę bo istnieją na rynku już od 40 lat.