Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy '' liderem opozycji '' może być idiota? Proszę państwa o opinie.

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
Najwyrazniej może i jest Ryszard Petru nsjwiekszy idiota i tłumok w parlamencie

Gość gość
A dlaczego nie? W końcu polityk to ktoś bezużyteczny dla społeczeństwa, który usiłuje udowodnić swoją przydatność. Więc może nim być również idiota.

Gość gość
fakt

Gość Petru ru
Już niedlugo święto sześciu króli ! xD

Gość gość
w piątek u mnie -11stopni bedzie :(

Gość gość
Mi się podoba Petru, chętnie bym mu obciągneła i nie tylko.

Gość gość
Smof nie znasz człowieka ale znasz za to całą Rade Ministrów. Tak na marginesie jeśli kogoś cytujesz to postaraj się nie kaleczyć jego nazwiska. Nie jestem za PIS-em ale ten Pan to dla mnie naprawdę wybitny egzemplarz.

Gość gość
Poprzedni Rząd tylko brał i nic w zamian nie dawał. Z dwojga złego wolę PIS.

Gość gość
Smof. Jeśli chcesz być traktowany poważnie- najpierw napisz to co masz do przekazania po polsku. Ze znakami interpunkcyjnymi, wielkimi literami i przede wszystkim poprawną stylistycznie polszczyzną; do tego niechaj choć w pięciu procentach będzie to wypowiedź merytoryczna. I potem zarzucaj innym że nadają się tylko do kopania rowów:)

Gość gość
Skoro liderem partii rządzącej może być idiota, to opozycji też.

Gość gość
Nie porównuj Kaczora do tego palanta Swetru Kaczor jest niezłym strategiem w porównaniu do debila Ryśka, który gdy tylko otworzy mordę to się kompromituje.

Gość gość
Niezły strateg? dlatego w 2007 r. jako premier błyskawicznie rozłożył swój rząd i doprowadził do przedterminowych wyborów które sromotnie przerypał :D nie wykluczam, że ten scenariusz powtórzy się w 2017 r. :P:P:P

Gość gość
To znaczy, ze też jesteś idiotą i nie pisze tego bynajmniej jako zwolennik PIS-u.

Gość gość
Nie rozłożył w 2007 tylko rozwaliła mu się koalicja, dzięki aferze gruntowej Leppera. Teraz na szczęście to nie grozi. A nawet jakby były przedwczesne wybory to PiS mógłby nie tylko osiągnąć sejmową większość, a nawet większość konstytucyjną. Opozycja totalna ora się sama z Rysiem na czele i naród doskonale to widzi.

Gość gość
Od razu powiem -nie jestem za PISem, ale i ta opozycja to troche farsa. Petru zawsze cos glupiego powie, ale za to mozna sie posmiac, ale co bardziej mnie zastanawia - skad biora sie ludzie, dla ktorych Kijowski to autorytet?:O Uchylajacy sie od placenia alimenciarz, twierdzacy, ze utrzymuje go rodzina - szkoda, ze nie powiedzial, ze utrzymuja go dzieci:D Masakrz koles

Gość gość
zacznę od tego, że jestem zupełnie apolityczna i widzę wady w obu obozach. petru to idiota, ale z tymi 6 królami to było ewidentne przejęzyczenie. największy półgłówek wie o święcie trzech króli. nie wiem, może miał kaca i nie kontaktował. a to, że w sejmie pisiaki zaczęły krzyczek "6 króli" jak petru przemawiał, to była żenada i przedszkole. debile wyśmiewały idiotę. tyle ode mnie.

Gość gość
Skąd się biorą tacy ludzie? Już Ci mówie: duża część to osoby które w jakimś stopniu miały zyski dzieki poprzedniej władzy, ale jest też mnóstwo osób, którzy po prostu nie interesują się politycznymi kulisami i wszelakie tvn-y i wybiórcze zwyczajnie wyprały im mózgi.

Gość gość
Ale Rysio nie tylko dał ciała z 6 królami, on co wystąpienie to wali jakąś gafę. A opozycja orze się sama, szczególnie teraz jak bronili UB-ckich emerytur oraz ta dziwna okupacja sejmu z śpiewami ministry Muchy na czele. Ludzie nawet niechętni JarKaczowi chyba z czystym sumieniem przyznają że te wierszyki i śpiewy w sejmie to żenada, a już obrona emerytur PRL-owskich katów zakrawa na kpinę.

Gość gość
Nie Broken, Rysio nie jest podstawiony przez JarKacza. Rysio to "misiewicz" Balcerowicza, a jego KOD-ziarsko Nowoczesną działalność funduje Soros, który chce obalenia polskiej prawicy, bo mu wpływy z wyzysku naszego narodu zaczęły drastycznie maleć. Niestety ten grecki żydek wybrał sobie na reprezentanta niemiłosiernego tłuka :)

Nie Broken, Rysio nie jest podstawiony przez JarKacza. x jesteś pewny? kurczę, bo to teoria, która kiełkuje u mnie parę miesięcy, ze względu na umiejętności taktyczne Jarka. i mam też pewną spiskową teorię o Tusku - no bo popatrzcie Tusk to taki ulubiony wróg Jarka, potwierdza jego antywolnorykowe fobie. hm. x Rysio to "misiewicz" Balcerowicza, a jego KOD-ziarsko Nowoczesną działalność funduje Soros, który chce obalenia polskiej prawicy, bo mu wpływy z wyzysku naszego narodu zaczęły drastycznie maleć. x tak, tak, tego nie neguję, tylko jedno drugiemu nie przeszkadza. nie mam na myśli, że Jarek siedział na kiblu i wymyślił Petru od początku do końca. tylko... czy na pewno z tym Sorosem? Żydzi są inteligentni, posłowie Nowoczesnej grają debili. x Niestety ten grecki żydek wybrał sobie na reprezentanta niemiłosiernego tłuka usmiech.gif x rumuński chyba? no właśnie ja nie wierzę w taką oczywistą głupotę

Gość gość
Smof ty debiLu trzeba ci wiedzieć że Kopczyński jest profesorem i nie tobie się wypowiadać na temat jego kompetencji a na temat twoich niech się wypowie twój szef czy się nadajesz na ten zmywak czy nie.

Gość gość
Opozycja orze się sama.

Gość gość
Zacznijmy od tego, że Petru nie kursy liderem opozycji

Gość gość
Hehe, tu nikt nie jest za PiS, ale napisz tylko coś na Kaczyniaka. Rzucają się jak wszy na grzebieniu, pisowskie płatne trolle :D

Gość gość
Soros nie jest greckim Żydem tylko węgierskim. Dlatego jego agentura w Polsce nazywa się "Fundacja Batorego"

Gość gość
Noe jestem entuzjastką PIS czy Jarkacza ale trzeba przyznać że mały wzrostem prezes inteligencją przerasta całą opozycję całą opozycję. Cały ten cyrk z okupowaniem ław, rotacyjny strajk, śpiewy Muchy, bzykanie na Maderze partyjnej koleżanki, do tego zamężnej podczas, gdy pod sejmem stoi namiot a w nimkilku bo kilku ale jednak marznących obrońców minionego status qvo to porażka.