Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość self esteem

KOPENHASKA inaczej, smacznie i skutecznie. ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

Gość self esteem

Cześć , w ramach postanowień noworocznych zaczęłam dziś dietę opierającą się na kopenhaskiej, ale zmodyfikowaną tak, żeby była bardziej znośna. Tutaj będę opisywać, co jem. Może ktoś skorzysta i dołączy. Dieta jest o tyle fajna, że nie ma tu wymyślnych produktów i stania przy garach, a jest ( moim zdaniem ) smacznie, no i skutecznie. Dziś dzień pierwszy , menu w tradycyjnej kopenhaskiej wygląda tak: 1. kawa z cukrem 2. 2 jajka, szpinak, pomidor 3. stek, sałata z olejem Moja modyfikacja: Robię z tego 3 posiłki: 1. szpinak podsmażony na patelni bez tłuszczu z niewielką ilością chudego sera feta 2. jajecznica z 2 jaj i pieczarek smażona bez tłuszczu 3. sałata z pomidorem, serem tofu i olejem lnianym ( nie jem mięsa, więc zastępuję je np. właśnie tofu ale jeśli jecie możecie dać kurczaka, albo rybę - tuńczyka czy łososia )

Wychodzę z wagi początkowej 70kg, następne ważenie wykonam dopiero po zakończeniu diety. Zapraszam wszystkie chętne ! :-)

Gość agacia76
Waga 70kg marze o niej! Ale powoli dojdę do tego;) od wielu lat zmagam się z nadwagą ciągle jadłam i jadłam ale odkąd przyjmuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl jem regularnie i ćwiczę moja waga zaczęła spadać;) a ja nie podjadam między posiłkami;) i czuję się świetnie.