Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjaśniony sen

Polecane posty

Gość gość

Sen, w którym śni się wam, że ktoś was całuje oznacza zdradę, odcięcie się od tej osoby. Zdrady się nie wybacza.

Gość gość
Nie wybacza się wiary w internetowe senniki, horoskopy, zabobony i budowania na tym wszystkim swoich poglądów na temat innych ludzi. Jak Ci się przyśni, że Cię całuje małżonka lub małżonek, wniesiesz o rozwód. Gratuluję inteligencji.

Gość gość
a ja tobie nie zazdroszczę głupoty osądzania i "kupkowania" innych ludzi. Bowiem napisałam to na podstawie swoich doświadczeń a nie z wiedzy horoskopijnej!!!!!!!!!! x śniło mi się, że pewna osoba mnie całuje, tę osobę uważałam za przyjaciela na nawet byłam nim zauroczona, ufałam mu. Jednak zrobił coś takiego, co powodowało, że poczułam się zdradzona, poniżona, skrzywdzona...Dlatego przestrzegam, takie sny interpretujcie w ten sposób.

Gość gość
pocałunek Judasza

Gość gość
kozoyebcze nawet nie wiesz który mi się snił :D

Gość gość
17:48 Ile razy śnił Ci się taki pocałunek i ile razy ten sen oznaczał właśnie zdradę? Jakbyś sporządziła i opublikowała statystyki wraz z niezbitymi dowodami, że zdrady tych osób miały miejsce, to bym uwierzyła, że w Twoim życiu to się sprawdza. Wciąż jednak nie mówiłoby to nic o życiu innych ludzi. Dzienniki ze snami powinny być prowadzone w osobnych dla każdego snu plikach tekstowych na komputerze i później nie być nawet raz edytowane tak, by można było podejrzeć datę ich utworzenia i mieć pewność, że nie zostały potem naniesione żadne zmiany. Sny często są odbiciem naszych doświadczeń, lęków, pragnień. Zbytnie sugerowanie się w życiu samymi snami i wyrokowanie tylko na ich podstawie o innych ludziach porównałabym do codziennej jazdy po alkoholu we mgle.

Gość gość
Dowody zdrady to np. zdjęcia, nagrania video. Nie jakieś historyjki wrzucone na kafe, gdzie każdy znajomy może się podszyć pod Krzysia i upozorować jego zdradę, a im więcej ma o nim danych, tym wiarygodniejszy może być podszyw. W ten sposób każda żona mogłaby wrobić w coś swojego własnego męża i twierdzić w sądzie, że rozwód powinien być z orzeczeniem o jego winie. To samo odnosi się do innych ludzi. Im większe wzbudzasz w nich emocje, tym więcej mogą produkować bredni na Twój temat (efekt Kiełbasy) i widzieć kogoś tam, gdzie kogoś wcale nie ma.

Gość gość
Chodzi oczywiście o nagrania, na których widać przytulanie i pocałunki np. w gronie znajomych, a nie seks taśmy, których tworzenie bez uprzedniej zgody każdej z osób jest surowo zakazane i stanowi przestępstwo. Za nagrywanie sąsiadów i szantażowanie ich treścią audiowizualną przedstawiającą ich czynności seksualne można zostać pozbawionym wolności.

Gość gość
Za samo nagrywanie również.