Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pazerny psycholog

Polecane posty

Gość gość

Znalazlam psychologa od jakiegos czasu jestem w kiepskim stanie. On zalecil mi bym chodzila 4 razy w tygodniu ale ja nie mam na tyle kasy bo mam rowniez inne wydatki a wlasciwie to zwiazane z moim zdrowiem. Gdy powiedzialam mu ze nie wiem czy bede wvstanie przeznaczyc tyle na terapie bo miesiecznie duzo kosztuje mnie leczenie on na to co jest dla mnie wazniejsze zdrowie psychiczne czy zdrowie fizyczne. Co byscie pomysleli o takim tekscie..? Czy on jest pazerny i zalezy mu by za wszelka cene utrzymac mnie w terapii ja to.tak odebralam.. Dodam ze na poczatlu chodzilam dwa razy na miesiąc i twierdzil ze jest ok..

Gość gość
Mialam na mysli 4 razy w miesiacu co daje koszt miesieczny 400 zl

Gość gość
psycholodzy przyjmują też na fundusz tylko musisz się dowiedzieć którzy w twoim mieście

Gość gość
mniej niż 4 razy w miesiącu to strata pieniędzy - nic ci nie da terapia od wielkiego dzwonu więc po co w ogole chodzić?

Gość gość
Raz na tydzien to chyba norma, ale jesli potrzebujesz to sprawdz na fundusz. W sumie 400 zl to kupa kasy, a efektow i tak moze nie byc, bo gwarancji, ze Ci pomoze nie ma.

Gość gość
Wlasnie planuje zapisac sie na nfz ale sa dosyc dlugie terminy oczekiwania no i tez nie wiadomo na kogo sie trafi.. no ale mimo wszystko sprobuje.. Co do czestotliwosci wizyt zgadzam sie z tym i mysle ze akurat ma troche racji po prostu nie podobala mi sie reakcja kiedy powiedzialam ze nie mam pieniedzy bo duze koszty wiaza sie z moim zdrowiem.

kasa misiu kasa,nikt nie uczył się,żeby potem biedować,mało jest osób z powołaniem

Gość gość
więc wkręć sobie że się w tobie zakochał i dlatego cię nakłania..przecież tak lepiej no nie?

Gość gość
Jasne w moim portfelu