Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy orgazm bez wytrysku jest możliwy?

Polecane posty

Gość gość

Czy mężczyzna może osiągnąć orgazm bez wytrysku? Pytam, ponieważ od niedawna spotykam się z facetem i on kończy we mnie. Nigdy nie widziałam żeby coś ze mnie wypływało. Ewentualnie lekki śluz, ale to raczej moja działka z podniecenia. Poprzedni partner kiedy dochodził w mojej pupie lub cipce miałam w sobie dużo tego. Oralnie go pieszcze, ale on nigdy nie chce do końca i wchodzi we mnie. Myśle, że to niemożliwe żeby udawał orgazm. Ja mam 32 lata, a on 40. Czy ktoś tak ma?

Gość gość
Tak, jeśli - facet się dużo masturbuje - jest wykastrowany - jest transem

Gość argo
Może jest chory i ma tzw. wytrysk wsteczny tzn. nasienie zamiast na zewnątrz jest kierowane do pęcherza moczowego, jest to wynikiem np choroby prostaty, lub jakieś choroby neurologicznej. Musisz o tym z nim delikatnie porozmawiać.

Gość gość
Może mieć zbyt mało nasienia z racji częstej masturbacji lub złego odżywiania się, albo nie dochodzi.

Gość gość
Mi się zdarzyło w drugą stronę. Miałem wytrysk na szczęście w porę się zajarzyłem i wyszedłem z partnerki ale było blisko. Po takim wytrysku nie musiał m czekać anie nie czułem negatywnych skutków orgazmu. Od razu wiozłem się za robotę dalej :D

Gość gość
Jest możliwy na dwa sposoby. Oba to najprostsza droga do problemów z prostatą.