Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedłużanie rzęs

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Proszę o poradźcie, czy przedłużanie rzęs powoduje że naturalne rzęsy wypadną? Czy to zależne jest od czasu jak długo się nosi sztuczne rzęsy? Chcę zrobić sobie raz, potem ściągnąć, oczywiście u kosmetyczki, jak długo utrzymują się te rzęsy?

Gość gość
naturalne rzęsy i tak przecież wypadają także nie sugeruj się tym :) ja od roku przedłużam rzęsy w coco time we wroławiu i nie widzę żadnych skutków ubocznych. Tylko jedna bardzo ważna zasada: nie 'wyrywać' sobie rzes samej :)

Gość gość
Ja chodzę na przedłużanie rzęs do salonu piękności w Piasecznie. W salonie Hana można skorzystać z wielu zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających takich jak : oczyszczanie twarzy, henna, regulacja, redukcja celulitu, peelingi kawitacyjne + maski, mikrodermabrazja, ultradzwięki, oxybrazja, depliacja - cukrowa, wosk, masaże, stylizacja paznokci - wszystko w dobrej cenie.

Jeżeli rzęsy przedłużone są poprawnie, przez profesjonalną stylistkę to nie ma opcji żeby naturalne włoski wypadły w większej ilości niż i tak by samoistnie wypadły w procesie wzrostu. Zawsze trzeba się upewnić czy osoba, która wykonuje nam zabieg przeszła przynajmniej podstawowe szkolenie z przedłużania rzęs (https://beautylashes.pl/szkolenia).

Gość kamilla

Ja chodzę przedłużać rzęski regularnie do Estetyka Day Spa w Piasecznie 😉 Profesjonalnie i w super cenie a rzęsy nie straciły na swojej naturalnej objętości 😉

Gość palkowska21

To przyznam się Wam ze ja mam swój sposób na piękne rzęsy i oczywiście podzielę się nim z Wami - bo po miesiącu stosowania jest efekt i to naprawdę rewelacyjny. Poczytajcie sobie o Molash.  Rzesy rosną, jest ich więcej, sa ciemniejsze i coraz dłuższe.

Gość emilia89

Kurde, wiem jak to jest z tymi odzywkami bo sama używałam 3 az wreszcie chyba trafiłam na coś co kurde odpukac działa. Mam tu na mysli - Molash. Wraszcie znalazłam coś co działa i faktycznie, u mnie nawt po 3 tygodniach zauważyła że rzęsy się wzmocniły, pociemniały i wydłużyły. Cieszę się na kolejne tygodnie z odzywką bo na pewno będzie tylko lepiej.