Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buciki rozmiar 22. W jakim wieku Wasze dzieci nosiły?

Polecane posty

Gość gość

Moj mały ma 7 miesięcy. Ogólnie nie jest duży bo waży około 8 kg i około 70 cm. A bucik w rozmiarze 22 na noge nie wchodzi.. Dostałam buciki w tym rozmiarze od koleżanki bo jej 2 latek właśnie niedawno z nich wyrósł. Tak się zastanawiam czy jej syn ma małą nogę czy mój dużą. Z tego co nawet na olx czy fb widzę to te rozmiary są poszukiwane przez mamy roczniaków albo troche starszych dzieci..

Gość gość
Bez jaj....buta dziecku porzadnie nalozyc na noge nie umiesz i tyle.

Gość aaayy
22 kiedy mial okolo 2 lata. Teraz ma 2,5 i nosi 23, moze zawyzona rozmiarowka albo ma taka duza stope

Gość gość
a jak na długość ten bucik? I po co 7miesieczniakowi buty? On ma jeszcze taka miekką, tłustą stópkę, byc może szerszą, albo wysokie podbicie. Na pewno inny kształt niż u 2latka. Mój syn 22miał na 1rok i 3mce, a na 4 lata juz 32.

Gość gość
Moja corka miała 1.5roku :-) Mojej szwagierki córka ma 7miesięcy i nr 21! Chociaż dziewczynka jjest jak dla mnie za grubiutka:-) ale każde dziecko jest inne.

Gość gość
Mój syn na rok miał 19 i to z zapasem. Pewnie nie potrafisz mu dobrze założyć tego buta. Dla niemowlaków są buty niechodki albo attipas.

Gość gość
13 msc, córka

Gość gość
Moja na 13msc miala 21 a na 17msc kupilam 23.

Gość gość
Córka ma 18 miesiecy i buty rozmiar 21. Synek w tym wieku miał 22.

Gość gość
Synek 13 miesięcy i ma rozm. 21. Ale po co 7miesiecznemu dziecku buty??? W dodatku używane po kimś? Dziecko w tym wieku nie chodzi i powinno miec całkowitą swobodę stópek, ktore powinny swobodnie sie ruszać, dotykać itd. Do wózka można założyć miękkie niechodki... I na prawdę nie kupuj dziecku używanych butów, wszystkie inne rzeczy kupuj używane, typu ubranka itd, ale nie buty! Szkodzisz tym dziecku i to bardzo...

Gość gość
U nas rozm 22 byl w wieku roczku. Teraz ma 2,7r i nosi rozm 27