Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak drugiej miesiączki po stosunku przerywanym

Polecane posty

Gość gość

Stosunek przerywany ok. 2 grudnia, wytrysk poza pochwą następnie partner umył penisa po jakiś 40 minutach znowu odbył sie stosunek przerywany, do wytrysku nie doszło, po wyjściu penisa z pochwy wyciekł z niego przezroczysty płyn (ok. 1 dużej łyżki). Okres pojawił sie w miarę planowo 6 grudnia (24 dzień cyklu- gdzie okresy nie są regularnie). Ok. 20 dnia następnego cyklu pojawiło sie BAARDZO DUŻO ŚLUZU był raczej przezroczysty. Były bóle brzucha, mdlosci tak jak zawsze u mnie przy okresie. Przed planowanym drugim okresem były bóle brzucha, mdłości. Zero seksu. Pobolewało mnie trochę przy oddawaniu wiec 28 dnia cyklu wzięłam furagine (okresu jeszcze nie było). Jest 29 dzień cyklu okresu nie ma pojawił sie śluz ale dopiero przy dotykaniu szyjki macicy, na bieliźnie sie nie pojawia. Kolor różowo beżowy ogólnie bardzo jasny. Możliwe ze trochę schudłam, ogólnie jestem dość chuda, stresowałam sie oraz byłam trochę zmęczona co przyczynia sie do opóźnienia okresu. Czy możliwe jest ryzyko ciąży?

Gość gość
skoro był wytrysk i potem 2 stosunek to mogłaś zajść -to co wypłynęło to resztki spermy. ten twój okres to nie musiał być wcale okres. Zrób test!

Gość Autorka wpisu
wątpię ze były to resztki spermy ponieważ pierwszy wytrysk partnera był dość mocny a z reguły przy następnych nic nie leci. Bardziej bym podpiela tą wydzielinę pod preejakulat czy to możliwe? Plus partner dosyć mocno umył penisa i odczekalismy trochę około godzinki. A okres to nie było skąpe krwawienie

Gość gość
no to skoro wiesz lepiej to po co pytasz?? po co ten temat w takim razie. Zastanów się nad tym.

Gość gość
Trzeba się ry/pać do końca w ci/pie to nie bedziesz miała problemu. Teraz posądzi cię o zdradę.