Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to tchorze

Polecane posty

Gość gość

Starałam się nie robić awantur ale on już drugi dzien traktował mnie jak powietrze, wczoraj nie odezwal sie wieczorem bo tv oglądał a powiedzial ze zadzwoni i czekałam jak głupia a dzisiaj niby źle się czuje... no k***a wszystko od jego humorkow zalezy... Tak więc powiedziałam co myślę a że prawda boli to ZERWAŁ ZE MNĄ i jeszcze bezczelnie za to przeprosil. Starasz sie k***a jak tylko mozesz dla drugiego czlowieka, jezdzisz piszesz dzwonisz, tesknisz , interesujesz sie na kazdym kroku jak sie czuje itd a na prawdę którą wygarniesz się nie broni tylko ucieka. Niech nie gada w zywe oczy ze mu zalezy bo nawet tego słowa nie rozumie. Albo ze zakochany... jak się jest zakochanym to nawet rezygnuje sie z wielu rzeczy dla ukochanej osoby, jakbym miala wybrac jakies smieszne ogladanie tv a jego to nawet nie trzeba byloby sie pytac co bym wybrala. Zawsze musiałam sie prosic o zainteresowanie, co powiedziałam to i tak lekceważone : ''przesadzasz'', ''ogarnij się'', ''no coś ty''. Nie dziwie sie ze byl z tamta tyle czasu skoro ona ciągała sie po imprezach i ze znajomymi i przewaznie w d***e go miala ze sam mogl robic co mu sie żywnie podobało. Ale to nie ze mną... Za mną nie przyleci, nie przyjedzie, nie zrobi nic, najlepsza ucieczka. Tchórz

Gość gość
no co ty w ogole :D wez ogarnij się :D poczytaj tematy o kochankach od razu poczujesz sie lepiej :D

Gość gość
Czy Ty aby nie przesadzaasz gościu z 21:00 ? pewnie sam nalezysz do owych tchórzy ;)