Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ćwiczenia 3 razy w tygodniu ale bez diety, schudnę tak?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
kręciłem 3x w tygodniu na rowerku stacjonarnym po 10km i przez 3msc spadło 5kg

Gość gość
Mężczyźni inaczej chudną...

Gość gość
bez diety? Zalezy co Ty wogole jesz , jaka masz budowe ciala, ile do zrzucenia , ile lat? Jesli bedziesz wpierdzielac duzo weglowodanow to moze byc Ci ciezko, nie wprowadzaj radykalnej diety tylko wyeliminuj cukry o polowe, pij wode :)

Gość gość
Bez specjalnej diety. Jedząc mniej ale wszystko. Najgorzej ze uwielbiam słodycze. 23 lata, do zrzucenia 10-15kg...

Gość gość
Jesli ciezko Ci sie zmotywowac do konkretnej diety, a bedziesz cwiczyc poprostu postaraj sie mniej jesc weglow, tak jak wczesniej pisalam, definitywnie mniej slodyczy, jesli juz musisz zjesc cos slodkiego zrob to rano, a nie wieczorem, bo tylko Ci sie odlozy tluszczyk. Postaraj sie nie zapychac chlebem, jesc sniadanie do godziny po przebudzeniu, najlepiej owsianke, albo jajecznica, cos prostego, jedz mniejsze posilki a czesciej, wazne zeby nie podjadac pomiedzy! Ja tez tak zaczynalam, zrobilam 5 posilkow dziennie 3glowne + 2 przekaski, to podzialalo na przemiane materii , do tego woda i kg poleca.. Jak masz jeszcze jakies pytania to pisz :) pozdro i powodzenia!

Gość gość
Dziękuję Ci pięknie :) A jaki posiłek po treningu?

Gość gość
Herbata zamiast wody może być?

Gość gość
Herbata moze byc, a duzo slodzisz? Ja kiedys slodzilam 2 lyzeczki, a teraz wcale, ale zrobilam do stopniowo, najpierw ograniczylam do 1lyzczeki, po jakims tygodniu do pol a teraz nie wyobrazam sobie slodzonej herbaty. jesli nie lubisz samej wody, ja tez kiedys nie lubilam, a szczegolnie w zimie jest ciezko , to gotowalam wode, wyciskalam cytryne i krople miodu i to byla dla mnie taka jakby herbata , super pomga na trawienie wiec sporobuj pic zaraz po przebudzeniu i wciagu dnia tez oczywiscie mozna :) A co do posilku przed i po, jest duzo tego na internecie, ale wszystko takie wymyslne i drogie, ja jem bardzo proste jedzenie, szybkie w przyzadzeniu i tanie :) Posilki po powinny sie skladac glownie z bialka, wiec ja np jem piers z kurczaka z salatka z awokado i szpinakiem ( ale surowym nie lubie smazonego) kurcze moglabym Ci tu wszystko napisac , jak chcesz podaj maila to moge Ci to jakos rozpisac, takie podstawy :)

Gość gość
Nie słodzę herbaty od dziecka :) Dziękuję za rady, napisze jutro ok? Bo nie chce podawac emaila z imieniem i nazwiskiem :P

Gość gość
Myślałam też o diecie pudełkowej, co o tym sądzisz?

Gość KamiUK
hmm to zalezy od stylu zycia i kasy :) Jesli jestes bardzo zajeta osoba i nie masz czasu na gotowanie, choc uwierz mi ze nie gotuje obiadu dluzej niz 20 min to uwazam ze ma to pewne plusy. Kalorie sa juz dla Ciebie wczesniej wyliczone, posilki mniej wiecej przygotowane, to tez zalezy od oferty sprzedawcy, zeby smietnika i chemi nie sprzedawal tylko zdrowe jedzenie. W tym przypadku nalezalo by wyliczyc zapotrzebowanie kaloryczne zeby tez nie przesadzic ( zadnych diet 1200 kal bo to jest bzdura ) Jesli czlowiek cwiczy to musi jesc, czerpac z czegos energie. Tylko trzeba jesc odpowiednie posilki. Ja np nie jem makaronow, chleb ograniczam i nie smaze na patelni tylko na grillu i to juz wystraczy na poczatek :) Jesli chcesz ograniczyc tluste posilki zrob sobie np jakies miesko jesli jesz z warzywami tylko, bez ziemniakow, makaronu. Ziemniaki mozna jesc wiec ktos kto mowi ze tucza to klamie, same w sobie nie tucza, polane tluszczem albo tonace we frytkownicy owszem. Ja polecam slodkie ziemniaki, uwielbiam :) Sa to weglowodany, ale te 'dobre' ktore mozesz spokojnie jesc. Rozumiem, ze nie chcesz podawac maila tym bardziej jesli masz z imiem i nazwiskiem, heh ja dzisiaj jestem na nocce w pracy wiec spokojnie moge odpisywac

Gość KamiUK
jak widac sprawa ziemniakow ma wiele opini, ja osobiscie nie jem specjalnie duzo, ale nie uwazam ze sa zle w malych ilosciach, ale prawda jest ze maja wysoki sklad glikemiczny, ale nie dajmy sie tez zwariowac, zalezy jak je przyrzadzimy i jak czesto je jemy, raz w tygodniu nic sie nie stanie :) Uwazam ze nalezy powoli eleminowac pewne produkty a nie od razu isc na rystrykcyjna diete tym bardziej jesli motywacja jest slaba, szybko wrocimy do zlych nawykow.

Gość gość
To jest mit że jedzac wieczorem odklada ci sie tluszcz bo podobno zwalnia metabolim

Gość gość
ja schudlem 10kg w 3 miesiace nic nie robiac ani na diecie nie bylem ani nie cwiczylem

Gość gość
ja schudlem 10kg w 3 miesiace nic nie robiac ani na diecie nie bylem ani nie cwiczylem

Gość gość
Dieta 1500 pudełkowa będzie ok? :)