Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patii12345

Stosował ktoś dietę norweska? :)

Polecane posty

Gość Patii12345

Hej, zastanawiam się nad przejściem ma dietę norweska. Czy ona naprawdę tak działa jak niektórzy twierdzą? Jest ktoś taki któremu nie udało się zgubić kilogramów? :) Z góry dzięki za odp

Gość basi57
Powiem tak ja byłam na diecie norweskiej i nie polecam.Wolę swoją dietę czyli regularne posiłki, zero słodyczy,smazonego itp a dodalam więcej warzyw owoców

Gość gość
a ja schudłam wiele kilogramów w trzech podejściach do norweskiej i tylko dzięki niej w tamtym roku padło 25 kilo:) Jest najlepsza a ja nauczyłam się cenić zdrowe jedzenie. Białko i warzywa

Gość Pati123455
Właśnie się zastanawiam. Bo chodzi o to ze nie jem teraz dużo a tyje. Kiedyś schudłam na diecie 1000 kcal + prawie codziennie siłownia z 67 do 55 kg. Czulam się super, utrzymywałam ta dietę przez dłuższy czas. Teraz zaczęłam trochę więcej jeść, tzn tak jak normalny człowiek xp i przytyłam do 62. Jesten załamana, bo mimo że spędzam mega dużo czasu na siłowni, nic mi to nie daje. Dodam że te kilogramy to na bank nie mięśnie. :(

A ja polecam dietę kopenhaską, bazuje na tym samym typie produktów, a jest bardziej urozmaicona. Po jednym dniu jedzenia tych jajek miałabym już chyba dość. Na diecie kopenhaskiej da się wytrzymać, a ja ją dodatkowo modyfikuję pod siebie tak, by zachować tą samą wartość kaloryczną i jakość produktów, ale żeby było smaczniej :-) zapraszam na mój topik, właśnie kopenhaskiej poświęcony. Ja robię dziś 3 dzień :-)

Gość gość
Hejka dziewczyny, nie polecam stosowania diety norweskiej!!! Wydrukowałam i skończyło się tym, że zemdlalalm na siłowni. Czulam się do d**y. Nigdy taka słaba nie byłam chyba. Masakra i tyle. To już dużo lepiej się czuje na 1000kcal

Gość gość11111111111111111111
bo przy takiej diecie to się nie chodzi na siłownie chyba to logiczne to omdlenie to na własne życzenie