Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eks mojego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatnio pokazując mojej ciekawskiej przyjaciolce zdjecie eks mojego chlopaka na instagramie, przez przypadek zalajkowałam jej zdjecie. Nastepnego dnia zaczęła mnie "obserwowac" i lajkowac moje zdjecia. Nie wiem co o tym myśleć. Ona sama ma juz chłopaka, ale dziwna wydaje mi sie ta sytuacja, zważywszy na fakt ze jej nawet nie znam. Z moim chlopakiem byla w zwiazku pare dobrych lat

Gość gość
Pewnie ona zdziwiła się tak samo jak ty ;-) Ale ja bym się nie przejmowała,pewnie uznała to za objaw sympatii z twojej strony i tyle. Ma faceta więc raczej nie ma żadnego problemu?

Gość gość
problemy idiotek 21 w :-) pokazywanie zdjęć byłej byłego jakieś fascynującej c****e od nudy ,się zlajkowało ,lajki i się posypały a d**y posrały

Gość gość
Podobno właśnie ciagle sie rozstaje z tym swoim. Troche sie boje bo to byla wielka miłość mojego chlopaka :(

Gość gość
Jesli przez moj strach o eks chlopaka twierdzisz od razu ze jestem idiotka (zwazywszy ile sie o nich nasluchalam jacy to nie byli zakochani) to milo mi bardzo :) rozumiem ze przeciez kazdy moze miec własne zdanie ;)

Gość gość
od kogo słuchałaś tyle jacy to zakochani?

Gość gość
Prawde mowiac- od niego. Jeszcze rok temu bylismy przyjaciółmi a on wtedy nie do konca sie po niej pozbieral, mimo ze od ich rozstania minął również okragly roczek

Gość gość
Wiem ze powinnam juz o tym zapomniec, ale wciąż mam w myslach to jak mówił ze nikogo nie kochał tak bardzo jak ją itd. Itp.

Gość gość
to jednak jesteś durna

Gość gość
Nie no, dzieki :p

Gość gość
współczuje,tak nie powinna się zaczynać piękna miłość,skopane od początku ,dlatego teraz masz nerwicę a powinno być inaczej ,ja nigdy nie wiązę się bliżej z kimś kto chce się pocieszać u mnie,mam całkiem inne wizje,ale jak masz siłę to ciągnij to ,ja wolę lepsze rzeczy dla siebie

Gość gość
w sumie to jak ktoś mówi jestem taki smutny misio tak ją kochałem itd. to właściwie mogę tylko powiedzieć to s********j do niej :-)

Gość gość
Moze jak to określiłas, ta nerwica mi kiedys przejdzie i bede potrafila sie w pełni cieszyc zwiazkiem, bez żadnych obaw

Gość gość
możliwe ,bo nic nie trwa wiecznie,jego smęcenie też ,w sumie wszystko jest możliwe

Gość gość
Heh, a ja wlasnie bylam tym typem glupiej dziewuchy gdzie pozwolilam mu sie wyplakac na ramieniu, na moje nieszczęście badz tez szczescie, zakochalam sie w nim. Takie juz sa niektóre kobietki ;)

Gość gość
a czy daje Ci jakies powody zebys tak na nia reagowala?

Gość gość
Odkurzam watek. Mysle ze ta eks ma ze soba jakies problemy (nie twierdze ze ja ich nie mam ze soba :D ) ale wracajac do tematu durnowatego instagrama. Dziewczyna zrobila konto prywatne by po dniu mnie zablokowac, z mojej chorej ciekawosci weszlam na jej profil tydzien pozniej i widze ze juz mnie odblokowala. W sumie taka sytacja z jej strony zdarzyla sie trzy razy. Dziwne

Gość gość
Zzera ja ciekawosc ale boi sie to przed soba przyznac :p