Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy córce przejdzie ten bunt proszę o porady

Polecane posty

Gość gość

Więc mam 3 letnią córkę która w widoczny sposób przechodzi okres buntu 3 latka. Jest na wszystko na nie, nie chce jesć nic tylko parówki i danonki ewentualnie jakie inne słodkie jogurty bakusie itd..Jak dostanie cos innego to potrafi talerzem rzucić o dywan i krzyczeć. Wczoraj podrapała po twarz babcie do krwi bo ta wziela ja na kolana aby poczytac jej bajki. W nocy nie spi, chce ogladac telewizje, zasypia przed swoimi bajkami. Rozkładam ręce, staram się z nią rozmawiaać mówić że robi mi przykro i że nie dostanie nic w kolejnym roku od swietego mikolaja pod choinke, to ona zaczyna krzyczeć jeszcze bardziej wiec wole jej tego nie mowic nawet. Mimo iz umiala wołac na kupe to teraz ciagle wali w pampersa ktorego potrafi sciagnac i rozsmarowac na łózku. Powoli sie załamuje. Kiedy to jej przejdzie?

Gość gość
Poszukaj dobrego psychologa dzieciecego a nie opinii na forum

Gość gość
Przede wszystkim trzeba wziac sie za wychowanie dziecka.Jest niegrzeczne to musi byc kara.I przestancie juz pisac o buncie bo teraz to i 2,3,4 czy 5 latki bunt przechodza,i tak do wieku nastoletniego.Kazdy zwala wszystko na bunt,gdy dzieciak jest zwyczajnie rozwydrzony bo rodzice tak go rozpuscili.Dzieciom trzeba stawiac jakies granice,a w ostatecznosci to nawet i klaps na tylek nie jest zly.