Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy programiści są psychicznie chorzy?

Polecane posty

Gość gość

Najpierw uzgadniają szczegóły potem nie kontaktują się i unikają odbierania telefonów-nie informują o postępach ani o tym czy sie podjęli współpracy czy też nie. Dziwne?

Gość gość
A na co się z nim umowilas? Na seks?

Gość gość
Nawet gdyby się umówiła z nim na seks to prędzej bym uschła niż by do czegoś doszło :( Kiedy z nimi rozmawiam to się czuję jakbym była gdzieś w puszczy i miała do czynienia z dziką zwierzyną którą łatwo spłoszyć. Masakra. Miałam raz chłopaka programistę - nie pytaj mnie o wrażenia -po co o tym pisać- dramat JEŚLI KAŻDY Z NICH JEST TAKI TO JA DO KOŃCA ŻYCIA NIE NAPISZĘ TEGO PROGRAMU! 😭

Gość gość
Specyficzny zawód przyciągający specyficznych ludzi. Inteligentnych z analitycznym umysłem, ale...introwertyków, czasami zamkniętych w sobie. Nie sądzę by typowa kobieta wytrzymała nappp*****lanie 10-12h dziennie w 4 ścianach żeby dojść do przyzwoitego poziomu.

Gość gość
wydaje im się że są dupki niezastąpione i tak skończą w mojej branży bez kompa z powodzeniem można żyć a na każdego dewianta w tym życiu kij się znajdzie jak tylko zajdzie potrzeba!!!