Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość goscghghj
Świetny temat. Jako facet powiem ze bardzo trafne argumenty po obu stronach. Chylę czoła drogie Panie. Myślę ze prawda jest po środku jak zawsze. Poprostu nie zależnie od płci więcej odwagi i chęci żeby mieć to co się chce. Ps. Cyjaneczka świetnie piszesz ale dam Ci jedna radę na przyszłość. Wiesz ze nikt inteligentny sam o sobie tak nie napiszę?

Gość gość
jestem sama bo nie spotkalam faceta.ktory mi sie podoba.

Gość gość
jestem sama bo na razie nie mam pracy, nie moge dorzucac sie do randek, nie chce byc dla kogos ciezarem, anie czuc ze ktos musi wydawac na mnie a ja nie moge sie odwdzienczyc

Gość gość
:O to znajdz se prace

Gość gość
W moim otoczeniu jest sporo singielek, jak znajde TEGO JEDYNEGO, singielką nie będę

Gość gość
19:40 - sporo singielek ale pewnie jestescie w wieku 20-25? to normalne jeszcze.. Pod tymi punktami moglabym sie podpisac: 1. Bo odeszłam od mojego byłego. 2. Bo nie spotkałam kogoś w kim bym się z wzajemnością zakochała. 6. Bo poznaję mało nowych ludzi i coraz rzadziej chce mi się wychodzić na imprezki. Jeśli już to do ludzi których dobrze znam i lubię.

Gość gość
Ja sie boje mezczyzn, wiem, ze nie podolalabym ich wymaganiom w zwiazku.

Gość gość
20 42 ileTy masz lat?

Gość cyjaneczka
12:54, 14:04 Zarozumiała i chcę się dowartościować, bo co? Bo piszę, że jestem mocno introwertyczna? Tak jakby to była zaleta? Czy bo piszę, że jestem inteligentna? Inteligentna osoba udaje że myśli że jest głupia? Gdybym nie była inteligentna, już dawno spodobałby mi się pierwszy z brzegu bajerant / d**ek i nie byłabym singielką, bo takich podrywało mnie mnóstwo. A wtedy byście kwiczeli że "lecimy na dupków". Także przykro mi, jestem inteligentna i w zw z tym mam bardzo zawężony wybór partnera życiwoego.

Gość gość
gość dziś Ja sie boje mezczyzn, wiem, ze nie podolalabym ich wymaganiom w zwiazku. V jakim wymaganiom?, o czym mówisz?.

Gość gość
Zarozumiała i chcę się dowartościować, bo co? Bo piszę, że jestem mocno introwertyczna? Tak jakby to była zaleta? Czy bo piszę, że jestem inteligentna? Inteligentna osoba udaje że myśli że jest głupia? Gdybym nie była inteligentna, już dawno spodobałby mi się pierwszy z brzegu bajerant / d**ek i nie byłabym singielką, bo takich podrywało mnie mnóstwo. A wtedy byście kwiczeli że "lecimy na dupków". Także przykro mi, jestem inteligentna i w zw z tym mam bardzo zawężony wybór partnera życiwoego. x Nie jesteś inteligentna.

Gość cyjaneczka
Aha.

Gość gość
jak czytam tą kafeterie to ciesze się że nikogo nie mam.

Gość gość
W jakim wieku jestes Cyjaneczka

Gość gość
tak, cyjaneczka nie jest inteligentna.Ten kto to napisal dobrze o tym wie. Przeciez szcxytem inteligencji jest splodzenie sobie bachora zaraz po maturze, szybki slub z powodu wpadki, mieszkanie ze swoim gachem u starych i proszenie sie pana i wladcy o kase na chleb i pieluchy. Aha jeszcze zakladanie watkow na kafe jak to wybranek zycia wydziela wam kazdy grosz. Leczcie sie kretynki

Gość gość
Cyjaneczka czy jak jej tam nie jest inteligentna, a to wynika z jej mało inteligentnych wpisów. To, że sama mówi o sobie, że jest rzekomo inteligentna, tym bardziej świadczy o tym, że nie jest. Proste. I po trzecie - ten post powyżej jest też najpewniej jej, więc już w ogóle się laska kompletnie ośmiesza.

Gość cyjaneczka
Tak, tu na kafeterii jak ktoś pisze "Jestem inteligentna", oznacza, że nie jest inteligentny. Jak napisze "jestem atrakcyjna" oznacza, że jest zarozumiały albo brzydki. A jak ktoś napisze "nie jesteś inteligentna, jesteś brzydka i zarozumiała" - to z pewnością są oznaki niezwykłej inteligencji tego, kto pisze :)

Gość gość
Bo baby są zawistne

Gość gość
Żaden inteligentny człowiek nie napisze o sobie, że jest inteligentny. Nie musi.

Gość gość
inteligencja nie idzie w parze z nauką.

Gość gość
W realnym świecie nikt nie będzie mówił o sobie, że jest inteligentny czy ładny bo to widać i czuć;) Na forum w paru zdaniach ciężko jest zabłysnąć inteligencją a urodą, nie wykonalne;) Co najwyżej można taką osobę uznać za bardzo młodą i dość wyszczekana ale to też może być pudło;)

Gość gość
Ale tutaj padlo pytanie: dlaczego jestescie singielkami? I punkt o inteligencji jest wazny, bo majac iq na poziomie juz 120 na wstepie odpada 94% mezczyzn, wiec nalezalo o tym wspomniec.

Gość gość
V jakim wymaganiom?, o czym mówisz?. vvvvv Wymagania co do czestotliwosci/urozmaicenia seksu. nie jest to moje zainteresowanie nr 1 i nie chcialabym codziennie sie bac, ze jak go czyms nie zaskocze albo nie bede miala ochoty to pojdzie do innej. a poza tym minimum to panowie wymagaja wygladu, pelnej obslugi domu, ale najgorszy jest ten seks.

Gość gość
ale strzepalabys chętnie ten napecznialy gołębnik?

Gość gość
????? Chyba jestem za stara bo tego żargonu nie kumam hahaha

Gość gość
napecznialy wor wygląda jak klatka piersiowa gołębia..frun frun

Gość gość
gość dziś v O cholera, skąd u Ciebie takie myślenie ?. Faceci wcale nie są tacy źli np. Ja :-)

Gość gość
Trzeba mieć tupet żeby będąc starą panna udzielać rad damsko męskich. To chore przeświadczenie o własnej wyjątkowości bez pokrycia, robi z nich swoiste indywiduum.