Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość gość
dziś Jedni sa, inni nie sa. Problem w tym jak odroznic jednych od drugich, bo przeciez zly nigdy sie nie przyzna.

Gość gość
Kobiety sa same bo Sa beznadziejne Wybrzydzaja Nie chca zwiazku bo chca sie puszczac

Gość gość
gość dziś dziś Jedni sa, inni nie sa. Problem w tym jak odroznic jednych od drugich, bo przeciez zly nigdy sie nie przyzna. V Dlatego trzeba się najpierw poznać ;-) a kobiety też bywają złe i to nie jest reguła, że tylko faceci. Ja np. Nie sądze bym był zły :-) . A Ty w jakim wieku jesteś? .

Gość gość
24 :) Czasem czlowieka naprawde poznaje sie dopiero po latach, wiec to nie takie proste. A faktem jest, ze w panuje dekadentyzm i nawet na dobre z natury osoby otoczenie ma wplyw.

Gość gość
24 to dziecko jeszcze po 30 jest gorzej

Gość gość
Wolność i wygoda.

Gość gość
24 Za młoda dla mnie niestety.

Gość gość
Ja jestem nadal singielką. Mam 24 lata w sumie 25 w tym roku skoncze. On roku jestem sama. Chodziłam na jakieś randki ale faceci są beznadziejni. Fakt wybrzydzam ale jak trafiam na samych bezwartościowych dupków to nie dziwcie się że ich odrzucam. Chce poznać wartościowego i inteligentnego faceta. O takiego niestety ciężko....

Gość gość
dziś Ale ja tu nie szukam nikogo. Ani nigdzie indziej. Podalam wiek, zeby nie bylo, ze jestem stara panna ;)

Gość gość
Twoje życie uczuciowe dopiero się zaczyna więc się nie martw :-) . ja to co innego, 40 lat i nie udany związek za sobą i na nic już nie mam szans. Życie kompletnie mi się rozwaliło. Została tylko pustka i całkowita samotność tyle że nie jestem kobietą .

Gość gość
40 lat to pustka??? Właśnie jeszcze spoko czas na poznanie właśnie jakiejś kobiety 30 do 40 lat. Pełno takich samotnych które też są po nieudanych związkach. Jeśli jesteś wartościowym facetem to spokojnie taką znajdziesz. Ja mam gorzej bo 24 lata to taki wiek że fajni faceci zajęci albo za starzy. Ciężko znaleźć kogoś ogarnietego mniej wiecej w moim wieku.

Gość gość
Ja jestem o rok starsza i też sama niestety. Teraz to już ciężko mi kogoś poznać. Studia skończone, w pracy nie mam żadnych szans żeby kogoś nowego poznać i generalnie same kobiety, które mają swoje rodziny. Znajomych z którymi można gdzieś wyjść brak.

Gość gość
gość dziś 40 lat to pustka??? Właśnie jeszcze spoko czas na poznanie właśnie jakiejś kobiety 30 do 40 lat. Pełno takich samotnych X Jakoś żadnej nie znam i pewnie nie poznam. W brew pozorom to już nie jest takie łatwe w późniejszym wieku.

Gość gość
"Jakoś żadnej nie znam i pewnie nie poznam. W brew pozorom to już nie jest takie łatwe w późniejszym wieku. " Gdybyś był ogarnięty tzn. był ustawiony finansowo i nie odstraszał wyglądem czy też zachowaniem, to kobiety same wychaczyłyby taaakie ciasteczko i nadziały na c****ja. wbij sobie do głowy, że za kobietę trzeba zawsze płacić.

Gość cyjaneczka
zostało udowodnione, że osoby o niskiej samoocenie obniżają samopoczucie innym ludziom i łatwiej krytykują, a osoby o wysokiej samoocenie chętnie dostrzegają dobre cechy w innych ludziach. Zdanie "jesteś nieinteligentna bo nikt kto jest inteligentny tego nie mówi o sobie" jest pozbawione jakiejkolwiek logicznej argumentacji. Poczytaj sobie o logice w dyskusji. Podobnie jak twierdzenie "ale w realu nikt tak nie mówi o sobie". Zgoda. Tylko że kafeteria to nie "real". Tu na kafeterii mówić o sobie dobrze jest złe i tępione, a mówić o innych źle jest powszechne. A ty mówisz "w realu" znajomym "jesteś nieinteligentna i zarozumiała?" A co inteligentnego jest w pisaniu "jesteś nieinteligentna i zarozumiała" osobie, której się w ogóle tak naprawdę nie zna?

Gość gość
jestem sama bo mam zaburzenia osobowosci ,zaburzenia adaptacyjne i kto zechce taka babe nikt. 19 stycznia skoncze 34lata do konca zycia bede samotna jak taki dzieciol

Gość gość
gość dziś Pachnie to cichą prostytucją.

Gość gość
gość dziś jestem sama bo mam zaburzenia osobowosci ,zaburzenia adaptacyjne i kto zechce taka babe nikt. 19 stycznia skoncze 34lata do konca zycia bede samotna jak taki dzieciol Mmmmmmm Skąd wiesz że masz zaburzenia? I skąd do cholery wiesz że dzięcioły są samotne? , chyba nie myślisz że walą łbem w drzewo z samotności? , chociaż cholera ich tam wie.

Gość Dasertyn
"Pachnie to cichą prostytucją. " Takie jest życie teraz i tak było kiedyś. Kobieta szuka meżczyzny z zasobami i takiego może szanować. Gdy to samica zarabia więcej, to będzie gardzić samcem świadomie bądź nie.

Gość gość
21;14 Wiem to ,bo taka diagnoze postawil mi lekarz ktory mnie leczy juz 13l a w wieku 20lat tez nie mialam chlopaka, bo nie chodzilam na dyskoteki jak moje kolezanki, bo nie czulam klimatu na dyskach. Wiec zawsze bede samotna ,do konca zycia ja to czuje i wiem...

Gość gość
Jakie masz te zaburzenia konkretnie, czym się objawiają?

Gość Dasertyn
"jestem sama bo mam zaburzenia osobowosci ," Mimo zaburzeń, masz racjonalny osąd sytuacji - zazwyczaj związek z taką osobą to koszmar.

Gość gość
osobowosc niedojrzala f60.8

Gość gość
21;30 No i po co mam niszczyć komus zycie i utrudniac innym zyc, po co ,dlatego jestem sama . Chyba ze trafiłabym na kogos wyrozumiałego, czułego a takiej osoby nie ma i nie będzie.

Gość cyjaneczka
Mi jest strasznie przykro, że mój związek się rozpadł, a też czekałam bardzo długo na pierwszego faceta, którego wpuściłam do życia. Bardzo mnie rani, że ludzie nie potrafią się po prostu kochać i szanować.

Gość gość
Nie dosc ze mam zaburzenia ,to jeszcze z tymi zaburzeniami musze zyc w samotnosci .bo ktos kto nie choruje na takie cos ,nie jest nigdy w stanie mnie zrozumiec ,wiec jestem samotna, nieszczesliwa i ze zaburzeniami. tak to wyglada ,na zaden cud z niebios nie licze, ze trafie w zyciu na aniola ,ktory bedzie dla mnie czuly i nosil na rekach. Zamykam swoje zycie jestem przegrana.

Gość Dasertyn
"Bardzo mnie rani, że ludzie nie potrafią się po prostu kochać i szanować." Dotyczy to zazwyczaj kobiet.

Gość gość
Skoro rozumiesz swoje zaburzenia to możesz zacząć je kontrolować i panować nad nimi a przecież widać że jakaś głupia nie jesteś.

Gość cyjaneczka
Każdy broni swoich.

Gość gość
Dziekuje ze dobrze o mnie myslisz, to swiadczy o tobie ze masz dobre zdanie na moj temat. Wiekszosc ludzi z ktorymi rozmawiam uwazaja mnie za glupia i pusta. Lekarz prowadzacy zle mnie potraktowal nie chcial mi wydac druku n9, opisalam go do gazety. Przykro mi ze ludzie nie chca sobie pomagac ,sie szanowac wspierac. Prawdziwy zwiazek tez polega na wspieraniu i sie szanowaniu!