Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Wiem że nie będę miał kobiety tak teraz już wiem

Polecane posty

I nawet się z tym już pogodzilem ale nie mam z kim porozmawiać tak po prostu nie mam przyjaciół i znajomych nie użalam się tylko brak mi kontaktów między ludzkich jest ktoś kto jest wstanie mnie zrozumieć wesprzeć może ktoś ma podobnie pozdrawiam Michał :)

Gość gość
kobiety, a dopiero co kobiet, lasek

Znaczy się mam schizofrenię i trafiłem do psychiatryka dwa dni po wyjściu dostałem jakiś dziwnych chrost załamałam się bo wyglądałem strasznie lekarz zdiagnozowal ospę i trafiłem znowu do innego szpitala

Gość gość
Rzeczywiscie mozesz miec schizofremie,raz piszesz ,,wyszedlem'' a zaraz potem,,zalamalam sie''a nastepnie ,,trafilem''

Gość gość
Ble Ble - dobrze się nazwałes ble ble ble.... bo już to wiesz jak będzie :) oj jasnowidzu Ty. Nie możesz tego wiedziec co będzie w przyszłości, ale możesz tym sie sugerowac, tak jak to robisz teraz, wmawiac to sobie i blokowac się podświadomie. A co do zaburzeń psychicznych, cholerny cywilizowany świat jaki nastał od jakiś 20-30 lat doprowadził miliony ludzi do zaburzeń, aspołecznych, nerwicowych, lękowych itd itd.

Gość gość
Wiem, że smutno samemu, ale pomyśl sobie że chociaz tu mozesz się wygadać i znaleźć osoby podobne do Ciebie. Tu ludzie szczęśliwi, w związkach raczej nie przesiadują, mają zycie realne.

Gość gość
Kobiety nie chca chorych psychicznie

Gość gość
Ble Ble - nie ma za co dziękowac :) gość 14:41 Ja jestem kobietą i jakoś on mnie nie zraził do siebie, to że ma problemy to nie znaczy, zeby go przekreślać.