Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się ładnych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

witam tak jak w temacie dlaczego ja cholera wstydzę się dziewczyn ładnych ja tego nie rozumiem jestem atrakcyjnym gościem i sam się sobie dziwie dlaczego zawstydzaja mnie ładne dziewczyny kolesie odemnie z klasy normalnie gadają z dziewczynami tymi nawet nieznajomym i nie są oni ladni raczej przeciętni a problemów z nawiązywaniem stosunków damsko męskich nie mają podobno to ci brzydsi mają gorzej że się wstydzą kobiet unikają co mi jest pociągają mnie dziewczyny jestem hetero ale jak jakaś do mnie zagada to czuje się jak miękkie kluchy nie facet bo jak to wygląda że laska podbija do atrakcyjnego chłopaka bo on sam nie ma jaj by zagadać pierwszy tak postrzegam siebie dziś np w szkole podchodzi do mnie dziewczyna nieznajoma uśmiecha się bardzo ładna patrzy mi w oczy ja gdzieś po ścianach i od razu czerwony jak burak jestem w końcu zaczolem z nią gadać i zauważyła że jestem strasznie spiety pocalowala mnie w policzek i teraz zaczyna się dramat bo stanął mi a co to wiadomo ona to widziała i zaczęła się podsmiewywac nie wytrzymałem tego napięcia i najzwyczajniej w świecie spierniczylem nwm co ona sobie pomyślała o mnie mam 19lat chodzę do 4kl technikum ze mną chyba jest coś nie tak codziennie czuje na sobie wzrok dziewczyn jest to miłe ale krępuje ewidentnie podobam się laska w szkole jak się przełamać ratunku dziewczyny lub chlopaki

Gość gość
masz tak bo nier****les a one *****ly juz dawno. Wrazliwi, ladni i skromni chlopcy maja w zyciu najgorzej

Gość gość
Problemy :D