Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

gorąca czekolada w zimowe dni :)

Polecane posty

Gość gość
Zuza, nie p*****l zuc fe robote w zimbawue tam nie zarobisz, a frustracja u ciebie coraz wieksza X Masz okres?

Gość dobra zmiana
chociaż raz ktoś z was wkleił jakiś ciekawy utwór więc chwała mu za to bo całkiem o tym kawałku zapomniałem, a ma on swoje lata. masz w zamian ta sama tematyka tego samego autora https://www.youtube.com/watch?v=1UtbaXvudnQ

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam. Miala byc pogoda a jest zimno i pochmurnie. Bedzie kafe zamiast wycieczki.

Gość gość
co ty gadasz? słonko świeci faja stoi

Gość gość
albo odwrotnie żeby nie wyszło że ze mnie szowinista

Gość gość
jest tu kto?

Gość gość
sory ifcia ale pasuje mi rola goja

Gość gość
bez urazy serio chętnie bym cie wytrzaskał fiutem po dooopci ale to już kwesia poltyczna

Gość dobra zmiana
jak można słuchać gościa z wadą wymowy do tego głosem jak u eunucha :O nigdy nie pojmę fenomenu tego zenka na 100 losowych osob 90 by lepiej zaspiewalo.

Gość gość
remastered

Gość gość
dla mnie to już pisałem co by sie przydalo

Gość dobra zmiana
masz racje ale nieprzypadkowo jest to nazywane najlepszym seplenieniem w historii polskiego rocka to ad. kocham cie jak irlandie. poza tym to bylo w czasach mojego dziecinstwa swiat od tego czasu poszedl znacznie do przodu a zenek nagrywa obecnie :D no ale wyznawcy disco polo to specyficzna grupa.

Gość gość
zuza nie chce mi sie tego wałkować. to taki support dla holywood a holywood pracuje dla komuchów. kolesie mają chore pomysły na przyszłośc. schemat zawsze jest jeden. nastawić jednych przeciwko drugim, znaleźć orga ludu zbierać składki na tepienie i mieć pretekst do konfiskat. w tym przypadku pracują nad przyszłościowym planem straszenia ludu wyjątkowością. lud jak to lud srachliwy jest i bedzie narzędziem w ich rękach jak zwykle. nie tierdze że takie rzeczy są nieożiwe ale to nie kestia zdolności genó ani przynależności do odrębnego gatunku. no chyba że do gatunku jepanych w dooope komuchów piertolonych

Gość gość
już teraz każdy odbiera rzeczywistość przeinterpretowaną w necie telewizji itd. system ma wylinke zmienia skóre. a tym c***jom chodzi zawsze tylko o jedno. o jepanie kóz w dooope. bo to piertolone przedwieczne pastuchy zooofile

Gość gość
takich przyzwyczajeń nie zmienisz. wiem że mi zara pan dobra zmiana oficjalnie albo na pomarańczowo przepisze kuracje w psychiatryku ale mam go w doopie akurat. odpuść sobie te nadprzyrodzone zdolności i inne bzdury.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ok to odpusc. Film troche ciezkostrawny i mocno hollywoodzki. Wkleiles kiedys film o programie MK Ultra wiec pomyslalam , ze moze Cie to zainteresuje. Pomijajac aktorska otoczke zjawisko w sumie jak najbardziej realne i jak najbardziej wykorzystywane. A , ze jedni probuja zdobyc przewage nad drugimi ? Zadna nowosc. Tak bylo jest i bedzie.

Gość gość
kwesttia może być jeszcze taka, że chcą chronić kłamstwa nazywane oficjalną nauka. jak ktos wykaże że to brednie to już bedzie wiadomo że to diaboł:D śmieszy mnie to wszystko. wpadłęm w temat pare lat temu a obecnie mógłbym tym cyrkiem kierować. co moge ci jeszcze powiedzieć. nie daj sie oszukac czerwonym kooorfom

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tak czy inaczej to sa wydarzenia z lat 70. Biorac pod uwage ilosc lat jaka uplynela , postep techniczny i nie tylko , to prawie jak historia starozytna. Sa juz duzo nowsze rzeczy. Ale temat z gatunku chwytliwych. Jak Ci sie podobaly wybory w USA ?

Gość gość
no tak ale od czasu kiedy to wkeiłem troche myślałem i moja ocena sytuacji uległa zmianie. mk ultra to nie żaden wyciek tylko przedstawienie. szykują sie ciekwae czasy niestety tylko dla tych któzy mają klaki na oczach. ja nie mam i nie widze żadnych diabłów zdolności aranormalnych i innych rzeczy tylko bande zboków z posiadającą przewagę nad ludzkością od początku jej istnienia. odpowiadającą za jejzagłady i odrodzenia. to nie są żadne próby zdobycia przewagi to sa wykalkulowane kłamstwa. ale mnie nie oszukają bo jestem diabłem we własnej osobie:)

Gość gość
jakie wybory? nigdy nie było żadnego wyboru ewentualnie był to wybór pozorny. niewolnicy nie mają prawa wyboru

Gość gość
powoli przestaje mnie to interesować. przybyłem zbaczyłem olałem i sie będę zajmował czymś ciekawszym niż banda kozojepców

Gość gość
Czy ty wiesz Bartus, ze jestes podobno stale inwigilowany przez wiekszosc wywiadow na swiecie? Juz dawno zorientowali sie ze ujawniasz prawde na forum dla kobiet. Uwazaj na siebie, bo w koncu zabiora ci zasilek dla bezrobotnych i kojfniesz z glodu za ujawnianie tajemnic spiskowych :)

Gość gość
to wszzystko jest schematyczne aż do bólu. rzygam tym już. nawet jakby to było moje dzieło i czerałbym z tego zyski to bym to ww peesdu zostawił kooorfa bo można z nódów zdechnąć

Gość gość
wiem że jestem inwigilowany dlatego regularnie pokazuje im c***ja żeby se pedały ulżyły

Gość gość
znam każdego z nich lepiej niż samego siebie co nie jest trudne bo to piertolone klony rekrutowane wg prostego schematu.