Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

gorąca czekolada w zimowe dni :)

Polecane posty

Gość gość
jakas kooorfa mi zajepała wiadro na śmieci spod śmietnika. to też wy?

Gość gość
nie moge sie ustosunkowac do powyzszego bo powyzszego nie widze

Gość dobra zmiana
dziękuję za dogłębną psychoanalizę żabo :D tak się nią przejąlem i wziąłem do siebie że ide się zamknac w sobie i nie otworzę do nowego roku :D jak droga psycholożko nazwiesz kobietę biegającą za drugą kobietą i wyzywającą ją od prostytutek przy okazji zawsze zapominajaća się podpisać :D ? no to spojrz w lustro i powiedz to :D nie będę po raz n-ty pisał że nawet nie wiem kto to jest kogo rzekomo mam sponsorować :D poza tym jeszcze kilka dni temu byłem bezrobotnym nieudacznikiem wraz z maćkiem wiec nijak się to kupy nie trzyma zdecyduj się na jedną wersję i jej trzymaj :D tu masz poradnik jak pracować nad stanowczością :D https://www.youtube.com/watch?v=mM1v7MbN6mQ po ostatnie kiepskei to twoje doradztwo bo nie wiem dlaczego nikt nie zauważył że rano pisał facet udajacy kobietę :D kobiety nie bywają ironiczne w ten sposób :D

Gość gość
może em

Gość gość
oddawaj wiadro bo ci wpiertole śmieci w ryja

Gość gość
możem możem:D w zalezości od obiektu możem trzy cztery a nawet i siedem razy na dobe możem:D

Gość gość
pohandlujmy

Gość gość
czym chcesz handlowac? moim wiadrem?

Gość gość
jaci wiadro a ty mico?

Gość gość
nie nie nie nie nie. obecnie wiadro na śmieci ma arość twojego życia i ta cena nie ulegnie zmianie. tzn ulegnie po sfinalizowaniu transakcji

Gość gość
to moje wiadro i oddam je na moich warunkach

Gość gość
zaznaczam że jest to MOJE wiadro i twoje zycie też jest moje dopóki moje wiadro do mnie nie wróci. nie wiem namów je jakoś, powiedz że nie możecie być razem bo masz hiv albo jesteś pedałem

Gość gość
jak możesz oddawać coś co jest twoje. nie nadajesz sie do handlu gdybyśmy sie spotkali na wielbładach na srodku pustyni kazdy z obstawą to już by cie zatłukli twoi ludzie

Gość gość
powinienes mówić że to wiadro do którego wypróżniał sie prorok mahomet i nalezy do twojej rodziny odkąd wielbłady mają garby

Gość gość
to chyba nie o tym samym wiadrze mówimy moje wiadro jest nie poleci na twoje gladkie gatki gadki

Gość gość
ja stwierdziłbym że prorok mahomet mógł sie wyprózniać jedynie zanim został mianowany prorokiem a póxniej sie go pozbył jak złych wspomnien co i ty powinieneś uczynic jak wierny uczeń proroka

Gość gość
czyli nie dam

Gość gość
dobra oddaj wiadro a daruje ci zycie. czujesz jak przepłacam?

Gość gość
całe zycie za wiadro na smieci. nie chce nic sugerować ali byłbys skończonym deklem gdybyś nie przyją tej oferty

Gość gość
jak moge oddac cos co jest moje nie moge bo to by oznaczalo że nie nadaje sie do handlu i gdybyśmy sie spotkali na wielbładach na srodku pustyni kazdy z obstawą to już by mnie zatłukli moi ludzie tak ze sorka ale nie.

Gość gość
nie moge ci oddać ale mogę ci nie dać co też czynie

Gość gość
dlatego nie oddajesz tylko sprzedajesz. nie chwyasz niuansów. poza tym ktoś kto otacza sie niezaufanymi ludźmi nie zasługuje na zaufanie

Gość gość
i owiadam ci że prędzej wielbład przejdzie przez twoje ucho niż ja pójde dalej bez tego wiadra

Gość gość
to juz nie chcesz mojego wiadra??

Gość gość
zróbmy tak ja nie ufam za bardzo moim ludziom a muszę na chwile wyjść popilnujesz mi wiadra? :D

Gość gość
to zalezy od ciebie twoje zycie też mi sie przyda. nie będę ci narzucał decyzji biznesowych

" dobra zmiana dziś dziękuję za dogłębną psychoanalizę żabo smiech.gif tak się nią przejąlem i wziąłem do siebie że ide się zamknac w sobie i nie otworzę do nowego roku smiech.gif jak droga psycholożko nazwiesz kobietę biegającą za drugą kobietą i wyzywającą ją od prostytutek przy okazji zawsze zapominajaća się podpisać smiech.gif ? no to spojrz w lustro i powiedz to smiech.gif nie będę po raz n-ty pisał że nawet nie wiem kto to jest kogo rzekomo mam sponsorować smiech.gif poza tym jeszcze kilka dni temu byłem bezrobotnym nieudacznikiem wraz z maćkiem wiec nijak się to kupy nie trzyma zdecyduj się na jedną wersję i jej trzymaj smiech.gif tu masz poradnik jak pracować nad stanowczością smiech.gif https://www.youtube.com/watch?v=mM1v7MbN6mQ po ostatnie kiepskei to twoje doradztwo bo nie wiem dlaczego nikt nie zauważył że rano pisał facet udajacy kobietę smiech.gif kobiety nie bywają ironiczne w ten sposób smiech.gif " X pozwalam sobie skopiować, zanim wyedytujesz ;) myślę, że z tego postu można wyciągnąć sporo ciekawych wniosków.

Gość gość
dobra zmiana to jednak naprawdę psychol z urojeniami

Gość gość
ż żżżż żyyy