Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstraJazdaSeksu

Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość OstraJazdaSeksu

Czy w kobiety lubicie w seksie ostre dzikie walenie waszych mokrych szparek na hardkora w ulubionej sex bielizne nawet z wyoliwionym opalonym lub nie cialem dla potrzeby mezczyzny zrobily byscie to z mezczyzna np. Sex hard and ostro w d**e analnie albo mezczyzna juz czuje walac cie w d**e ze dochodzi kaze ci kleknac lapie cie za wlosy wpych k****a i spucza ci sie przy robieniu loda do gardla i wpycha go ostro bo jest w niebie z spustem w twojm gardle lub loda z polykiem duszac sie to jest moje pytanie do was kobiety bo mie bardzo to ciekawi jak kobiety zwarzaja na temat takiego dzikiego seksu dziekyje za uwage

Gość gość
Nie lubimy. Taki seks to z panią z burdelu :o

Gość gość
Ja uwielbiam takie ostre bzykanko a moj mąż jest w siódmym niebie jak sie ksztusze jego duzym penisem i sperma obaj lubimy hardkorowy sex

Gość gość
Jestem 23-08 kobiety macie tez taki dziki seks czy jestem wyjatkiem piszcie

Gość gość
Ja bym chciala ale moj nie chce nawet mi sie spuscic do buzi szczesciara z ciebie a macie taki namietny sex tez ?

Gość gość
Rzadko namietny prawie wcale tylko ostro i dziko i nawet lekko Bdsm nie raz

Gość gość
Ja Zawszę spuszczam się mojej Pani do buzi z******te odczucie ja to lubię i ona też choć czasami się troszkę uroni bo twierdzi że duży i za dużo, a ja uważam że normalny i w sam raz.

Czasami (kilka razy w miesiący) lubimy z partnerem poszaleć. Umawiamy się wcześniej, że to będzie dziś. I tak np.: robię kolację w kuchni naglę podchodzi ON (bez koszulki), łapię mnie mocno i ciągnie do pokoju. ściąga szybko moje ubrania i każe klękać. Ja rozpinam mu spodnie i robię mu loda (ostro, ile wejdzie, po same jaja), podtrzymuje mnie za włosy (ale nie pcha na siłę, bo wie, że ja nie lubię, a i tak staram się robić najgłębiej jak sie tylko da). Później, gdy ma dość rzuca mnie na łóżko i układa jak mu się podoba. I zaczyna- tak jak mu się podoba (ostro, delikatnie) i gdzie chcę. Klepie mnie po tyłku. Ja krzyczę (coś w stylu "Pieprz mnie", 'jestem Twoją suką") ON też ("Wyr***** Cię, aż będziesz skamleć bym przestał"). Gdy dochodzi do szczytowania to decyduję, albo w środku albo na piersi albo chwilę wcześniej wychodzi i wpycha mi do do buzi. Później idzie się napić a ja dochodzę do siebie. Bosko

Gość gość
Jesteś w z******tym związku.