Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podmywać sie po każdym sikaniu?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu mam partnera, który nie ma oporów przed seksem oralnym (mój poprzedni miał). W tej kwestii nie mam więc doświadczenia, ale chciałabym spytać: czy nalezy podmywać sie po kazdym zrobieniu siku? Bo co będzie, jężeli np. przyjdzie nam ochota na takie igraszki, a ja powiedzmy byłam wczesniej zrobić siku. Przecież te miejsca mogą wówczas być nieświeże, mieć jakis inny nieprzyjemny zapach. Jak to jest w Waszym przypadku? Czy podmywacie się po kazdym sikaniu? A jeśli nie, to jak Wasi partnerzy lub mężowie do tego podchodzą?

Gość gość
Moj mąż lubi patrzeć jak sikam i potem uwielbia lizac bez podcierania

Gość gość
To ze podmyjesz się kilka godzin wcześniej, raczej na niewiele się zda, bo i tak będzie capiło. Jeżeli chodzisz na siku co godzinę lub dwie , to możesz się podmywac. A jak jest świeży mocz na pitynie to jeśli kocha, to i taką wilize.

Gość gość
Ja Lubie naturalny zapach cipki

Gość gość
Ja lubię siki

Gość gość
Myjcie s8ę dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny.

Gość gość
Pisie myje dwa razy dziennie tylko.

Gość _ten gość
Najgorssze jest to, że 89 % Kobiet po s.r.a.n.i.u nie podmywa tyłka tylko rozmazuje kał papierem wokół zwieracza o***tu..co niektóre o zgrozo maja tam owłosienie przez rozwijaja się tam bakterie kałowe...smród i syf niesamowity. Dlatego tez zawsze na 1szej randce pytam się delikwentki czy podmywa sie po wypróznianiu. Negatywna odpowiedź eliminuje ja z dalszych rozmów. Polecam mnie naśladować Panowie..nie dajcie sie zmanipulować śmierdziuchom.

Gość jestem gość
też zacytuję fraszkę Sztaudyngera ale ściślej: myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny :) albo, co do niektórych (większości? forumowiczów): w tym najlepszy jest ambaras żeby dwoje chciało naraz :)