Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

Już 3 dni pada śnieg

Polecane posty

Zima jest fajna ale tylko w górach. Jak byłam dzieckiem to śnieg to była wielka radocha a teraz utrapienie :D trzeba odśnieżać podwórko i skrobać samochód :D

Gość gość
Czemu się boisz nie ma tam wirusów nagrywam filmiki zobacz cały filmik nic strasznego Patrz ile śniegu u mnie napadało ps obejrzyj w inne wchodziłaś i nic nie było więc nie ma wirusa wejdź...

Gość gość
Ok ale obejrzyj cały filmik

Ciężko sie ogląda bo obraz bardzo drży :) i masz jakąś manię powtarzania wszystkiego po kilka razy ale ogólnie miasteczko spoko.

Gość gość
gość agata ale widziałaś cały filmik? tak czy nie? ps zauważyłaś duży ruch uliczny ? teraz wieczorem i tak był mały rano oraz po południu i przed świętami to jest masakra bo to miasto tranzytowe z trasami przelotowymi ...

Tak cały. Przecież to tylko 5 minut. Mnie nie musisz przekonywać, że Namysłów to nie dziura bo mam swoje zdanie :D prawdą jest,że to fajne małe miasteczko :) podoba mi sie.

Gość gość
tak bardzo fajne ale wadą jest to że są tam korki i często nie ma gdzie zaparkować i jest duży ****** tak wygląda namysłów z innej strony i ciekawostki o nim obejrzyj cały https://www.youtube.com/watch?v=zD_wKQjter4

Nie nigdy nie byłam w Namysłowie. Widziałam w tv reklamę piwa ale nie piłam bo dbam o sylwetkę, a od piwa rośnie brzuch :D no i Twój spam na forum od czasu do czasu

Tylko z reklamy piwa w tv. Twój spam zobaczyłam potem. Nie wiem ile lat tu siedzisz ale ja tu wchodze tylko jak si nudzę czyli sporadycznie :D

Gość gość
zobacz te filmiki wszystkie w całości ps gdzie w tv widziałaś reklame piw z namysłowa bo ja na tvn turbo oraz na tvn widziałem ps w jakim miescie mieszkasz???

Nie pamiętam chyba na tvn, nie mam kablówki tylko zwykłą naziemną tv, mieszkam na peryferiach miasta i kabel tam nie dochodzi haha za to śnieg zasypał wyjazd :DD Już pisałam Ci kiedyś Leszno Wlkp

Gość gość
te powyższe filmiki obejrzysz i to całe?? sama prosiłaś powyżej żebym dał linki

Gość Olga18
Dziś też wigilia, między innymi dla prawosławnych. Przynajmniej w części Polski.

12:40 to mają białe święta :) Mateuszu zrobię ziwloną herbatę i obejrzę wszystkie na spokojnie. I nie pisz ciągle, że CAŁE bo ja ZAWSZE oglądam całe :D. Potem napiszę co o nich myślę

Gość gość
Ok jak obejrzysz to napisz co o nich myślisz ps Wiem gdzie jest Leszno (województwo wielkopolskie) tablice rejestracyjne PL jest tam pojezierze leszczyńskie ps ja do Leszna mam 150-200 km a do samego województwa Wielkopolskiego mam 3 kilometry i na piechotę chodzę i rowerem jeżdżę a do Leszna mam daleko bo województwo wielkopolskie jest ogromne

Gość gość
Wiem bo Leszno to miasto na prawach powiatu i ma tablice rejestracyjne PL a powiat leszczyński PLE

Gość gość
Up

Gość gość
Gość Agata wpisałem sobie w Google Leszno i poczytałem sobie o Lesznie i sprawdziłem też ze macie Kino Cinema 3D w Lesznie ono dalej funkcjonuje?

Tak kino jest w Galerii Leszno i jest czynne cały czas.Jest jeszcze kameralne kino w domu kultury i teatr na Narutowicza :D Teraz rozbudowali galerie i zamiast Practikera jest Castorama. Obejrzałam filmiki. Miasto fajne tylko za dużo przeklinasz czasem haha