Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golden rose

chudne od jabłek

Polecane posty

Gość golden rose

hej. chciałam podzielić się swoim odkryciem może komuś się przyda :) miotalam się różnymi dietami w końcu uznałam że to nie ma sensu. zabrałam się z innej strony i zadziałało. w 2 mięsiace schudlam 10 kg. wiem ze szalu nie ma ale efekt jest stały a to jeszcze nie koniec mojej przygody z odchudzaniem. jestem osoba leniwa nie mam i nie lubie za duzo ruchu. jest wiele produktów których nie jadam bo nie lubie i nie chce wydawac fortuny na jakieś dziwne produkty. lubię prostotę a nawet monotonie nie przeszkadza mi. wody tez nie pije tyle ile powinnam bo się jakoś zmusić nie potrafię. oto mój sposób. jadłam/pilam co 2 h między 8ma a 20ta. czyli. 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20. co drugi posiłek miałam jabłko lub dwa. czyli np. 8. bułka. 10 2 jabłka. 12 zupa. 14 2 jablka. 16. drugie danie. 18 2 jabłka. 20. kanapka z twarozkiem. poprawila mi się praca jelit i schudlam chyba dzięki tym jablkom. czasem jadłam jedno czasem dwa. śniadania obiady kolacje to różnie na co miałam ochotę i nie do zapchania tylko zaspokojenia głodu. polecam! czasem zaczynalam od jablek albo zamienialam kolejnosc posiłków.

Gość golden rose
czasem jakiś koktajl albo owocowy szejk. wieczorem kakao albo mleko a miodem. czasem jakaś smakowa kawa - jeśli coś mialo kalorie liczyłam za posiłek. poza tym pilam ile chcialam nieslidzonej herbaty wszelakiej, zwyklej, zielonej, czerwonej itp...

Gość golden rose
czasem jakiś koktajl albo owocowy szejk. wieczorem kakao albo mleko a miodem. czasem jakaś smakowa kawa - jeśli coś mialo kalorie liczyłam za posiłek. poza tym pilam ile chcialam nieslidzonej herbaty wszelakiej, zwyklej, zielonej, czerwonej itp...

Gość Tamarcia22
U mnie najskuteczniejsze efekty przynosi trening aerobowy i wyrzucenie słodyczy, W tym roku dorzuciłam spalacz - Thermo speed, żeby nakręcić metabolizm.