Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecicie cos na uspokojenie???

Polecane posty

Gość gość

Mamy moze któraś z was ma problemy ze złością ... bardzo szybko sie denerwuje. Mozna mnie wyprowadzić z równowagi w 1 minutę... meczy mnie to coraz bardziej. Na ta chwile wstrzymuje sie od wizyty u psychologa... moze którejś z was brakuje cierpliwości? Moze któraś z was bierze jakies tabletki uspokajające? Macie cos godnego polecenia??

Gość gość
Codziennie wyzywaj użytkowników kafeterii,pomaga.

Gość gość
To nie pomoze;-( serio pytam...

Gość gość
Mam podobnie, okropnie nerwowa jestem. Niestety chyba psycholog tylko może mi pomóc bo tabletki dostępne w aptece bez recepty nie działają na mnie

Gość gość
Więcej sexu.

Gość gość
A próbowałaś juz jakies? Ja jeszcze nic. Nie szperalam w necie nawet. Myslalam ze moze tu jakas mama zmaga sie z tym co ja i podpowie jak sobie pomoc...

Gość gość
Ja juz brałam kilka: validol, valerin, kalms, positivum, ziołowe tabletki uspokajające, melisy to chyba wiadro wypiłam. Nic a nic mi to nie pomaga. Pan w aptece powiedział mi wprost ze te bez recepty są słabe bo to głównie mieszanka ziół

Gość gość
Przed chwila szperalam w necie i wyczytałam o sedatif ... homeopatia. Nigdy w zyciu nie próbowałam z tej strony. Szczerze mowiac świetne opinie. Jutro chyba sie wybiore do apteki?

Gość gość
A tarczyce badalyscie?

Gość gość
Ja nie ale kolezanka mi wspominała o tarczycy tez zeby zbadać

Gość gość
Hydroksyzyna. Ale to na receptę jest .

Gość gość
Nervosol krople bez recepty

Gość gość
Zbadać hormony to raz. Zadbaj o dietę - by uzupełnić ewentualne niedobory. Uprawiaj sport (ale nie rób zrywów, że jednego dnia się przemęczysz a potem kilka dni zdychasz, tylko trochę, zeby się rozruszać). Spróbuj medytacji (na youtube są filmy z muzyką i instrukcjami). Znajdź sobie też jakieś zajęcie wyciszające - szydełko, kolorowanki, malowanie - coś co skupia uwagę. Oczywiście, że to nie zmieni i i tak musisz isć do psychologa, ale myślę, że trochę ograniczy nerwowość.

Gość gość
Nie do psychologa, tylko do psychiatry. Psycholog nie wipisze ci recepty na lek.

Gość gość
Tonisol na poprawę nastroju

Gość gość
Ale psycholog pomoże dojść do przyczyny. Bo jak ma leczyć same skutki to niech sobie lufkę strzeli, a jak to nie działa to maryśkę niech sobie wypali. Uspokoi się? Uspokoi. Mało jest psychiatrów, którzy prócz machnięcia recepty cokolwiek więcej powiedzą