Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka26

Jak rozkrecic niedostepnego mezczyzne?

Polecane posty

Gość Mariolka26

Poznalam przystojnego mezczyzne ktory mieszka w Angli.Wymienilismy sie numerami i spotkamy sie w swieta wielkanocne. Problem z tym ze nie mamy zadnych tematow do rozmow.On zaczyna rozmowe wysylajac mi smieszne filmiki z neta lub wysyla swoje zdjecie.Malo o czym kolwiek ze mna rozmawia i nie wie jak mnie zagadac.Jestem ladna dziewczyna i wydaje mi sie ze on ma jakies kompleksy kiedy pytam o naga fotke. Milczy kilka dni lub wysyla co innego.Jak go rozkrecic.? Nigdy pierwsza go sama nie zaczepiam i nie pisze.Czasem dlugo trwa zanim sie odezwie.Poflirtujemy ale brak tematow do rozmow.Co zrobic ?jak tak dlugo nie pociagne! Kiedy zaczynalam rozmowe o prywatnych rzeczach znikal na kilka dni lub odpowiadal nie do rzeczy.Jest niedostepny i nic nie chce o sobie powiedziec.:(

Gość gość
Ty pytasz o nagą fotkę ??? :D Wydaje mi się że jesteście siebie warci!

Gość gość
Co z tego że przystojny,jak ma zryty beret!

Gość gość
gość dziś Jakiś niedzisiejszy jesteś Gościu :D :classic_cool:

Gość
Ja bym się ulotnił ze znajomości w której jedna strona nie chce nic o sobie powiedzieć :P

Gość Mariolka26
Nie wyobrazam sobie spotkania jesli przez telefon i komunikatory nie mamy zadnych tematow do rozmow.Ja o wszystkim pogadam a jemu jak by sie nie chcialo,nie mial o czym lub nie wiedzial jak zaczac rozmowe :( Podobamy sie sobie i regularnie slysze ze jestem seksi co z tego jak nie ma o czym innym gadac.

Gość
Może ma coś do ukrycia, np żonę ;)

Gość Mariolka26
Skoro ma zone to po co sie podnieca moja osobowoscia? Milczy malo co mowi ,chce sie spotkac a nawet zagadac nie potrafi ani o niczym porozmawiac.Jaki to ma sens? Nie powinnienen sam odpuscic?

Gość Mariolka26
Jesli ma ze mnie zabawe to niby jak chcialby utrzymac dalszy kontakt? Jesli mezczyzna ma malo co do powiedzenia predzej czy pozniej kobieta znajdzie innego :/

Gość gość
Nigdy nie rozumiałem jarania się wirtualnymi znajomościami. Chłop mieszka w Anglii, a ona glupia juz sobie rozne rzeczy wyobraza.

Gość mechanik567
różnie może być moze jest małomówny nieśmiały a może ma złe doświadczenia z kobietami i boi się zaufać jej ? może jakas go skrzywdziła albo coś i to czyni go ostrożnym