Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kulki gejszy polecacie? :)

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem kulek gejszy głównie do ćwiczeń. Nigdy nie próbowałam ale sądzę ze potrzebowała bym kulek o średnicy 3cm i żeby były w miarę ciężkie . Jednak nie mam pojęcia które były by lepsze.. metalowe które mają dodatkowo kuleczki dzięki którym wibruja czy zwykle silikonowe? (Wychodzę z założenia ze mimo wszystko nie powinny przekraczać cen 70-80zl) co byście poradziły kobietki z własnej autopsji?:)

Gość gość
*kulki o srednicy 3cm i mniejsze :d

Gość Ami Joana81
Mam od ponad roku Ami od Je Joue. Jest to rewelacyjny zestaw który polecam. Ja kupowałam na erotyczny24.pl ponieważ mam pewność że to nie są podróby. W zestawie znajdują się trzy typy kulek o różnym rozmiarze i wadze, tak, by trening był jak najbardziej efektywny. Zaczynasz od najlżejszej kulki, a gdy poczujesz, że noszenie jej przestaje być dla mięśni problematyczne, zaczynasz używać cięższej kulki. W ten sposób możesz wyćwiczyć swoje dotychczas słabe mięśnie do perfekcji. Uważajcie dziewczyny na podróby bo ja kiedyś kupiłam na allegro - złakomiłam się tym że były 5 zł tańsze !! no i miałam mega wysypkę :( Zestaw kulek Je Joue Ami http://www.erotyczny24.pl/je-joue-ami-fuksja-p-3101.html