Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Fantomas

Nie uwierzycie ale pewna gościówa wciska mi swą córę na żonę

Polecane posty

Gość Tomasz Fantomas

Nie jestem ani bogaty ani szczególnie przystojny chociaż żadnym paszkwilem też nie jestem. Jestem średni, nadal singiel, mam 31 lat, własną firmę, jeżdżę Saabem i mam też znajomą która samotnie wychowuje córę. Ta córka niedawno kończyła 18-tkę i zdziwiłem się, że zaprosiła też mnie. Dziś wiem, że zrobiła to na polecenie matki. Ja przyjaźnie się z tą matką a z córą mam niezły kontakt chociaż nigdy nie nazwałbym tego przyjaźnią a już na pewno nie miłością. Jednak prawdopodobnie jestem swatany. Gościówa robi wszystko żebym był jak najczęściej z córą a bywa, że aranżuje spotkanie i zostawia nas sam na sam jak np. wtedy gdy poprosiła bym przyszedł do jej domu zawiesić nowy TV na ścianie a gdy przyszedłem z wiertarką to się okazało, że w domu jest tylko córa. Takich zaaranżowanych niby przypadkowych spotkań było więcej i to nie tylko w domu. Inny przykład. Kupiła bilety do kina i prosi by zawiózł córę na senans i po filmie odwiózł z powrotem żeby sama nie wracała po ciemku. Oczywiście mi też kupiła bilet żebym się nie nudził. Nie jestem głupi i zaczynam orientować się, że coś tu nie halo. Przyszło mi nawet do głowy, że może ta córa w ciąży jest i teraz z matką na szybko szukają sponsora. Da mi córę do łóżka a potem płać jak żeś zrobił dzieciaka. A teraz najlepsze. Dała mi ją do łóżka (oczywiście nie wprost) a córa okazała się dziewicą. To ja już nic nie rozumiem co one kombinują.

Gość gość
Dała mi ją do łóżka (oczywiście nie wprost) a córa okazała się dziewicą. To ja już nic nie rozumiem co one kombinują. x Co to znaczy?

Gość Tomasz Fantomas
To co napisałem. Któregoś razu jak zwykle zostawiła nas sam na sam a ja byłym deczko wcięty po paru głębszych i coś mnie podkusiło. Jestem singiel, dawno nie bzykałem a tak młodej to od czasów szkolnych więc raz kozie śmierć. Dziewczyna może sama na szyję mi się nie rzucała ale najwyraźniec przeciw też nic nie miała. Bara-bara na łóżeczku a tu niespodzianka bo ona dziewica.

Gość gość
Pewnie miała dni płodne i będziesz tatuśkiem :P Podoba Ci się chociaż przyszła matka Twojego dziecka? :P

Gość gość
noc-night część doby, w czasie której Słońce znajduje się poniżej linii horyzontu. Można też ją określić jako okres od zmierzchu do świtu. Zjawisko to występuje na planetach krążących wokół gwiazd

Gość gość
Jesteś z branży rozrywkowej?

Gość Tomasz Fantomas
Nie jestem z rozrywki. Zajmuję się przetwórstwem tworzyw sztucznych i to na niezbyt dużą skalę. Nawet jak byłem wcięty to przyszło mi do głowy, że dziewczyna może mieć dni płodne i że mogę zostać tatuśkiem. Rozum kazał mi się wstrzymać albo chociaż wyjąć kootasa przed wytryskiem ale to było tak przyjemne, że nie potrafiłem przestać. Niech się dzieje co chce. Nawet jak zajdzie w ciążę się najwyżej ochajtam. Najwyższa pora w moim wieku. Dobra dziewczyna, ładna. Nie byłem w niej zakochany ale nie dlatego, że mi się nie podobała bo podobała mi się ale zawsze traktowałem ją jak córkę znajomej. To jeszcze do niedawna był dzieciak. Pamiętam jak jej cycki rosły. Czy mogłem wtedy przypuszczać, że jako pierwszy spenetruję jej rozkosznie ciasną ci.pkę? :D

Gość gość
No cóż czemu nie? ;-) Tylko ze ślubem się nie śpiesz, a tak poza tym bzykanko miła rzecz :-)

Gość gość
i czym faceci różnią się od zwierząt? chwila bzykania ważniejsza niż rozsądek. durne prymitywy z móżdżkiem opętanym chucią.

Gość Tomasz Fantomas
11:45 Oj bykanko to rzeczywiście miła rzecz :) Chociaż w tym przypadku była miła raczej dla mnie tylko. Jej było miło przez czas całowania, przytulania, rozbierania itd. ale jak potem zacząłem się w nią wciskać to oj oj oj... nie było jej już tak wesoło.

Gość gość
debilny Prowokator Pancerniak szaleje

Gość gość
Myślisz, że ktoś ci uwierzył w te historyjkę? :D

Gość gość
pozwólcie ludziom marzyć

Gość gość
Jak juz rozdziewiczyles to musisz sie zenic bo uzywanych malo kto chce

Gość pan typu bears 48
łap okazje póki możesz

Gość gość
Fejk jakhuuuuuuuuuuuuj :D

Gość gość
chyba nawet ameba zauważy ze to prowo, nawet autor zaczął się śmiać ze swojego topiku

Gość gość
czytałam to chyba ze 4 lata temu, czy 5

Gość gość
i pomyśleć że facet tyle lat marzy cały czas o jednej sytuacji