Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on coś do mnie czuje????

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę z którym pracowalam parę lat. Parę razy po pijaku calowalismy się. On na trzeźwo zachowywał się jak bym go nieinteresowala a po paru piwach romeo. Często chodził w pracy poszczypywal mnie czasem coś po flirtowal a jak okazywalam mu że mi się też podoba wycofywal się. Gdy poznałam swojego obecnego partnera wykrzyczał mi że mogła się tak szybko nie wizac z innym. Co się okazało mój facet jest jego dobrym kolegom. Często jeździmy razem w góry. A kolega tutaj też się dziwnie zachowuje chodzi za mna, podszczypuje mnie. Czasami staje blisko mnie tak jak by chcial mnie pocalowac, ociera się o mnie. Nie wiem co mam o tym myslec. On też ma dziewczynę. I ta trwa to już 4 lata. Mógł by mi jakiś facet wytłumaczyć o co tu chodzi? On mnie lubi i dlatego się tak zachowuje czy co? Chodź mam wielu kolegów żaden się tak nigdy nie zachowywał

Gość gość
Próbowałam parę razy z nim porozmawiać czy coś jest między nami jeszcze jak byłam wolna ale zawsze jakoś mnie zbywal że się nic nie dowiedziałam. Parę miesięcy temu powiedział mi że się wstydzi rozmawiać z kobietami o uczuciach. Hmm gość ma 33 lata.

Gość gość
Up

Gość gość
Świr jakich wielu, pozostaje ci trójkąt jakby co :P

Gość gość
4kąt ja tez sie pisze:-P

Gość 12 5 tys na reke
Najpierw do słownika zajrzyj autorko. Chyba, ze pracujesz jako sprzątaczka.

Gość gość
dziś Pisałam nad ranem szybko. Innych rad nie masz ?