Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest starszy 10 lat i uwaza ze jestem juz stara

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 28, on 38 i czesto mi wypomina,ze najmlodsza to ja juz nie jestem i oglada sobie w necie jakies 18-latki... Co o takim czyms myslicie? Ja generalnie nie czuje sie staro, a poza tym wszyscy, ale to wszyscy mnie oceniaja poniżej wieku wiec wygladam moze juz nie na nastolatke, ale dosc mlodo. Natomiast dla niego kobieta ktora juz nie jest nastolatka jest stara :O Zycie trwa 80 lat, wiec już w wieku niecalych 30 mam sie uwazac za stara?

Gość gość
Albo czesto tez mi wypomina jakies w sumie nieduze niedoskonalosci jak jakis lekki cellulit itd. A jestem szczupła ważę 49 kilo, a mam 160 cm wzrostu. On za to ma brzuch i uwaza, ze jest ok. tak samo z wiekiem- on ma 38 wiec to raczej ja jemu moglabym wypominac wiek

Gość gość
Znudzilas mu się

Gość gość
Zostaw tego kretyna zanim ci dziecko zrobi i będziesz udupiona do końca życia jak wiele piszących tutaj kobiet, co je mężuś z młodszymi zdradza..

Gość gość
08:41- no wlasnie tego sie troche obawiam bo on wlasnie mam wrazenie ze gustuje wlasnie w takich nastolatkach :O Może nastolatka nie jestem, ale uwazam, ze jestem jeszcze mloda, nawet 30 lat jeszcze nie skonczylam tylko 28... a co będzie jak będę miała np. 35, 40? Przestane sie mu podobac? Troche to chore bo raz ze i tak jestem sporo mlodsza bo 10 lat uwazam za dosc duza roznice, a poza tym czasu przeciez nie da sie zatrzymac i kiedys naturalnie bede starsza niz jestem :O

Gość gość
niedawno juz to pisalas

Gość gość
No to chyba nie ja pisałam bo taki temat zakladam pierwszy raz...

Gość gość
Ciekawe jak odpowiadasz na tego rodzaju przytyki? :-o

Gość gość
A ,że sam jest juz stary ,zeby popatrzyl na siebie itd.

Gość gość
związałaś się z Piotrusiem Panem i masz pretensje? Następny Kubuś Wojewódzki ;-/ On będzie po 50 a ty dla niego będziesz starym próchnem...każda kobieta po 30 będzie. Z takimi nie zakłada się rodziny tylko ucieka od nich jak najdalej.

Gość gość
Masakra :-o

Gość Myśliciel1982
Nie wiem, może rzeczywiście facet woli nastolatki, które często wyglądają lepiej niż kobiety w Twoim wieku (często, bo czasem jak kobieta dojrzewa i coraz bardziej dba o siebie to ładniej wygląda niż, gdy miała 18 lat). Wtedy masz przerąbane, bo może Cię rzucić. Wiesz facet powinien też o siebie dbać. Ale to od kobiety przede wszystkim wymaga się, aby ładnie wyglądała. Może pomimo zgrabnej figury przestałaś o siebie dbać. Nie masz już takich fajnych długich włosów, nie ubierasz się co jakiś czas fajnie dla swojego faceta. Druga sprawa to, że często kobietom koło 30-tki już nic się nie chce. Szaleństwo - nie dziękuję, już się wybawiłam. Idzie taka do pracy i już nie ma siły na nic. Może to są powody dla, których facet mówi Ci, że jesteś stara. Do tego mogą dochodzić inne powody - np. nie układa się wam albo nie jest on zadowolony z waszego związku. Może też być niezadowolony ze swojego życia, ale tu trudno, abyś znosiła non stop jego fochy bo on ma doły, choć wsparcie powinno też być z Twojej strony. Jak jeszcze raz Ci tak powie to może powiedz mu tak: hej, fakt nastolatka to już nie jestem. Jeżeli coś uważasz, że mogę zrobić, aby ładniej wyglądać to ok, postaram się o ile nie przekracza to zdrowego rozsądku. Ale kochany nic za darmo. Spójrz na siebie, zaopuściłeś się, masz brzuch. Chcesz mieść super laskę ok, ale ja też chcę, aby facet, którego kocham i z nim jestem też fajnie wygląda. Więc Ty też się bierzesz kochany do roboty. A jeżeli tak gderkasz, bo są inne powody, coś Ci się nie podoba w naszym związku albo Twoim życiu to chętnie Cię wysłucham, spróbuję zrozumieć i wesprzeć, ale nie oczekuj, że będą cały czas znosić takie Twoje docinki. Bo wiesz zależy mi na Tobie i jestem z Tobą, ale to też zobowiązuje Ciebie, a jest wielu facetów, którzy będą umieli mnie docenić.

Gość gość
Dlaczego z nim jesteś?

Gość gość
dobrze wie ze jest juz starym facetem i probuje przelac swoje kompleksy z powodu wieku na ciebie

Gość gość
Odejdź od niego póki nie jest za późno:O Młoda jesteś, znajdziesz sobie kogoś kto zobaczy w Tobie coś więcej niż ciało. A twoj facet niech się umawia z 18tkami, ciekawe która go zechce z tym piwnym brzuchem i takim charakterkiem🖐️

Gość gość
Nawet nie po 30-stce bo on mi juz wypomina wiek od jakis 2, 3 lat :O Ale to faktycznie troche taki "piotrus pan"... Ciekawe jak sobie wyobraza zycie ze mna w przyszlosci , przeciez kazdemu lecą lata, nie mowiac juz o tym, ze ja naprawde mlodo wygladam... Ale dla niego pewnie staro bo już nie na 16 lat...

Gość gość
Myśliciel- wlasnie że dbam o siebie, mam dlugie wlosy itd. takze nie zgadles.. No sorry nikt nie bedzie wiecznie natolatka

Gość gość
"Ale kochany nic za darmo. Spójrz na siebie, zaopuściłeś się, masz brzuch. Chcesz mieść super laskę ok, ale ja też chcę, aby facet, którego kocham i z nim jestem też fajnie wygląda. Więc Ty też się bierzesz kochany do roboty."- on na takie teksty reaguje agresja, sam sie zapuscil niestety i to bardzo

Gość gość
A dajcie spokój, nie ma co dyskutować z frajerem. Pakuj się i uciekaj, niech pajac zobaczy co stracił🖐️

Gość gość
Myślicielu...tak nie uważają wszyscy mężczyźni a pewien typ faceta. On może ma 38 lat ale emocjonalnie widac dorównuje nastolatkom,któe tak uwielbia. Dla takiego jedynym wymogiem od kobiety rzeczywiście jest tylko atrakcyjny wygląd. Ale czy to wystarczy aby zbudować fajny,wartościowy związek? co to za miłość,której siła ma zależeć od ładnego opakowania? ludzie kochają się za to jacy są naprawdę a nie za to jak nierealistyczne oczekaiwania drugiej osoby spełniają. Facet wprawia autorkę w kompleksy bo sam je ma a tak nie postępuje ktoś kto kocha. Przyjdzie ciąża,dziecko, może choroba i ucieknie jak przestraszony chłopczyk bo jego pani już nie jest świeżą nastolatką? z resztą o jakiej rodzinie my mówimy,on sam jest dzieckiem,które wymaga opieki i nigdy nie założy rodziny. Autorka marnuje czas.

Gość gość
09:14- z tym, ze ja nadal uwazam sie za atrakcyjna bo nadal wielu sie podobam. I to moze nawet bardziej niz kiedy bylam nastolatka bo wtedy uwazam,z e wygladalam gorzej niz teraz...

Gość gość
A z pod jakiego jest znaku zodiaku?

Gość gość
Byk

Gość gość
09:14 Podejrzewam właśnie,że jesteś atrakcyjna i nic ci nie brakuje ale jeśli dalej będziesz to ciągnąć to wpadniesz w kompleksy i poczujesz mało wartościowa. Ten facet to wieczny chłopiec,w dodatku pasożyt emocjonalny. Na temat odpowiadam bo jest mi bliski. Sama spotkałam na swojej drodze podobnego typa. Miałam 21 lat,on 30 i uważał za ósmy cud świata mimo,że mówiono o nas Piękna i Bestia ;-) sobie nie miał do zarzucenia nic ale mi wciąż coś wytykał...chciał abym pofarbowała się na rudo,zrobiła sobie tatuaż itd. chciał na siłę zmieniać...przez niego moja pewność siebie spadła do zera. ODŻYŁAM KIEDY Z NIM ZERWAŁAM a on nadal jest sam i skacze z kwiatka na kwiatek bo po swiecie nie chodzi kobieta,która mogłaby sprostać jego oczekiwaniom.

Gość gość
*09:16

Gość gość
Jak byk to uciekaj kochana od niego szybko!

Gość Myśliciel1982
To skoro reaguje agresją, to jeszcze raz na spokojnie z nim porozmawiaj. Bądź Ty mądrzejsza i spokojna. Powiedz, że takie komentarze ranią Ciebie i sprawiają Tobie przykrość. Niech on też o siebie zacznie dbać, może niech znajdzie sobie jakieś hobby, coś co podniosłoby jego samoocenę, zadowolenie z życia. Może niech idzie do psychologa. Ja wiem, że nie jesteś od tego, aby dorosłego chłopa niańczyć, ale uważam, że związek powinien polegać na wspólnym wspieraniu siebie, wzajemnym stawaniu się lepszym. Porozmawiaj z nim o jego uczuciach. Powiedz mu też, że jeżeli jeszcze raz strzeli Ci taki tekst to ostro się na niego pogniewasz. I bądź tutaj konsekwentna. Walnie Tobie taki tekst to powiedz mu, aby spadał. I czekaj na przeprosiny, ale nie od razu daj się przeprosić - niech chłop też się postara. Nie od razu się On zmieni, ale póki co nauczyłaś go, że może robić Tobie przykrości, docinki bez większych konsekwencji. A jeżeli nie przeprosi to jego strata - facetów nie brakuje. Jeżeli pomimo iluś próśb oraz zapewnień z jego strony nie zmieni swojego zachowania, jeżeli naprawdę bardzo Ci to przeszkadza, to cóż nie ma wyjścia trzeba się rozstać. Bo wiesz, tak jak pisali poprzednicy, w życiu będą okresy, gdy będziesz zapracowana, po ciąży i przejściowo będziesz mniej atrakcyjna. A jeżeli facet non stop chce mieć ładną panienkę to niech zacznie się bawić w sponsoring (o ile go stać) - wtedy płaci i wymaga, zmienia sobie modele do woli.

Gość gość
odpowiedz jest prosta- atakujac ciebie leczy swoje kompleksy. Tak naprawde wie, ze jemu czas ucieka a ty jeszce mloda. Boi sie ze go zostawisz...wiec ja tym bardziej zrobilabym siebie na cudo :)zeby jeszcze bardziej sie wkurzał :)

Gość gość
Może zrobić siebie na cudo -ale DLA SIEBIE a nie dla tego BURAKA PASTEWNEGO. Ja na miejscu autorki pokazałabym jak mogę być atrakcyjna i jak reagują na to inni mężczyźni.

Gość gość
9.05 i 10.02 Dokładnie, o to w tym chodzi ! Jak ktoś sam nie ma kompleksów, to i drugiej osoby obrażać nie będzie