Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anal namówić

Polecane posty

Gość gość

Jak namowic dziewczyne do uprawiania sexu analnego

Gość gość
Nie namawiaj. zrób to z zaskoczenia.

Gość gość
Ona się tego boi doradcie jak to zrobić żnią Jak jej wytłumaczyć ze to bardzo przyjemne

Gość gość
Ja zrobiłem z zaskoczenia i prawie oszalala nie rób tak kobieta musi byc mocno napalona rozgrzana i kup cos do posmarowania penisa i troche anuska najpierw wsadź paluszek a potem penisa ja mam dużego i moja jak jest dobrze rozgrzana to nic ja nie boli chyba ze masz giganta

Gość gość
Nie pytaj, nie namawiaj tylko zrób to. Raczej cię nie wyprosi jak już wejdziesz.

Gość gość
A wy kobiety jak mialyscie pierwszy anal

Gość gość
Mi jak kochanek zapakowal bo moz kategorycznie nie chcial to bylam w siódmym niebie jak dochodzil wyskoczyl z mojej dupci i wskoczył do mojej buzi i tam zakonczyl teraz tak robimy z mężem delikatnie a z kochankiem ostry anal

Gość gość
tylko pedał lubi pchać w d**e :D poza tym widać po twojej pisowni, że dzieckiem jesteś :D w*********j, stulejo

Gość gość
Pedal to chyba drugiemu facetowi wklada a jak mi facet wklada kobiecie to pedal chyma nie znasz pojec kolego i to ty pewnie masz ledwo 15 latek i nie wiesz o co chodzi do lekcji a nie pisac bzdury

nie miałam. Ale,czasami jak jestem bardzo rozgrzana, to ... to myślę, że tak znienacka, kawałek:) Ale musiałabym być na to przygotowana też higienicznie. Ale tak niby przez przypadek..spróbuj.