Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknął temat

Polecane posty

Gość gość

Wyświetla się błąd 404 gdy próbuję go wczytać prze gugla, więc może nawet został skasowany. O co chodzi? Jak ktoś pisze o kupie lub coś porąbanego to temat nie jest ruszany. O czym można poczytać w dziale "Redakcja Kafeterii". A kasowanie niektórych potrafi wkurzyć (http://f.kafeteria.pl/temat/f6/zlosliwe-babsko-blokuje-ludzi-p_6685794). Ale jak o religii to już komuś nie pasuje. Chodzi mi o temat który można znaleźć po wpisaniu w google: kafeteria.pl czemu jesteś katolikiem

Gość gość
Są ludzie którzy wskazują na ten sam problem, a raczej podobny http://f.kafeteria.pl/temat/f6/niektorzy-umieszczaja-po-wypowiedziach-niewidoczny-znacznik-konca-tekstu-p_6671699 Powiem tak, jeśli ktoś kasuje temat (gdy ma taką możliwość) bo mu nie pasują argumenty przeciwne do jego poglądów religijnych to ma spaczony rozum. Zamienia prawdę z kłamstwem. A reszte sam sobie niech dopowie.

Gość gość
Nadmieniam że wspomnianego tematu nie będę TU kontynuował. A moje argumenty i tak mam zapisane na dysku w komputerze. Więc i tak prędzej czy później ich znowu użyję, tu i na innych forach.

Gość gość
Widocznie został usunięty. Zawsze można założyć nowy...

Gość gość
gość 13:27 To jakaś groźba jest? "Mam argumenty i nie zawaham się ich użyć" lol.

Gość gość
@gość13:27 Można, ale nie każdy powtórzy swoje argumenty, bo nie każdy prowadzi kapowniczek ze złotymi myślami. I dlatego każdemu kafeterianowi radzę zapisywać swoje co ważniejsze argumenty (nie tylko religijne), bo szkoda by zaginęły w odmentach Kafeterii. Bo ludzie dzielą się ciekawymi rzeczami. No ale na kafe o patologii w sposób patologiczny można pisać. Ale o religii albo innym drażliwym temacie to już nie. A nie o czarnoskórych ludzie mogą pisać co chcą, bo to nabija odsłony Kafeterii.

Gość gość
No masz racje i co do "niesprawiedliwej" cenzury i co do tego, że temat już nie istnieje. Ale nic nie zrobisz, każde forum, rządzi się swoimi zasadami.

Gość gość
G****o kogo Twoje argumenty tak naprawdę obchodzą, a tym bardziej moderację - nieważne czego by dotyczyły. Twój temat tutaj to jak liść na drzewie, a ty przeżywasz, przegrywie i wmawiasz sobie, że to koniecznie z braku argumentów (swoją droga tu co drugi twierdzi, ze ma "argumenty nie do pobicia" w obojętnie jakim temacie :D). Kolejny, który uroił sobie, że jest jakim wieszczem "prawdy objawionej" - wiesz ilu już tu takich było? :D Już nie mówiąc o tym, że mody kasują często zupełnie przypadkowo, jak leci 🖐️

Gość gość
@gość13:31 A to jakiś żart ;p z twojej strony, bo słaby. Jak byś poświęcił(a) czas na postowanie przez kilka godzin to też byś był(a) zadowolona? Więc tylko tyle wytykam temu kto MOŻE zniżył się do usunięcia "niewygodnego" tematu że tylko w części osiągnął swój cel. Stracił m.in. mój czas, ale nie argumenty.

Gość gość
o co chodzi z tym niewidomym znacznikiem końca tekstu? Bo pierwsze o tym słyszę.

Gość gość
gość 13:42 Ja akurat w tamtym temacie też postowałam, więc mój czas jest tak samo stracony jak Twój a jakoś się o to nie pienię. Poza tym ja swoje argumenty mam w głowie, nie muszę ich sobie nigdzie zapisywać.

Gość gość
@gość13:38 Ech. Taa. Acz na tym forum nie ma żadnych zasad. @gość13:38 Ciebie nie muszą obchodzić moje argumenty, nie dla ciebie założyłem temat. Coś cię boli że toczysz pianę? Nie przeżywaj. A przegrywem jest ten kto kasuje temat bo mu nie kasuje tematy bez powodu. Nie tylko moje. Nie tylko ja założyłem temat o kasowaniu tematów. Słaby jesteś. Na odcisk ci nadepłem, czy jak? I nie pisałem o argumentach nie do pobicia ale i o radach i o złotych myślach. Mody kasują, a może algorytm jest tak napisany.

Gość gość
Przy czym algorytmy tu są takie że nawet szukają wulgaryzmów łącząc dwa sąsiadujące słowa. @gość13:42 Nie wiem, dlatego podałem link do tematu który o tym mówi. Też o tym pierwszy raz przeczytałem niedawno.

Gość gość
@gość13:51 Tak, widać mało czasu straciłaś i najwidoczniej ci nie zależało na tym co piszesz. Mi zależało, inaczej bym nawet nie pisał, bo niby po co. I nikt nie mówi o prawdach objawionych.

Gość gość
@gość13:51 I ile tam pisałaś? Jeden lub trzy posty jako "gość" deklarująca się jako ateistka??? Ja pisałem nieco więcej i nie o ilość chodzi a o czas. Reszta osób tam piszących mniej więcej tyle co ja to była De Vel (albo jakoś tak) oraz "gościnny". Więc czy tak samo stracony???? Nie zapisujesz swoich argumentów, bo nie masz zwyczaju a może masz mało argumentów do zapamiętania. Co ty myślisz, że ja całe artykuły mam zapamiętywać? A może całą Biblię?

Gość gość
@gość13:51 Właśnie dlatego ludzie piszą eseje, etc, by tego w głowie nie trzymać. Nie każdy ogranicza się do jednej tematyki, więc nie zawsze sypnie argumentami z rękawa na zawołanie. Dlatego wiele osób sięga po cytaty, np. z Biblii gdy temat dotyczy religii. Tak by czegoś nie przeinaczyć. Ale rozumiem że ty byś z głowy cytowała całe zdania np. z kodeksu administracyjnego w temacie np. o prawie budowlanym, bo to takie wciągające by pamiętać każdą kwestię pod każdym kątem.