Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć Tajską dziewczyne...

Polecane posty

Gość gość

Jak znaleźć Tajską dziewczynę ? Od dawna kręciła mnie azjatycka uroda dziewczyn połączona z wyglądem dziewczyn z południa , czyli z ciemną karnacją... Poza tym czytałem , że Tajki są bardzo oddane facetowi , dbają o niego , są bardziej wyluzowane seksualnie niż polki - nie ma aż takiego tematu tabu u nich jeżeli chodzi o seks , jak w Polsce. Owszem jest pewna wada , że tajki potrafią zamydlić oczy facetą i wyciągać od nich kase , albo chcieć się tylko wybić i do tego wykorzystywać faceta , ale liczmy , że mnie by takie coś nie spotkało...

Gość gość
Jestem Polką i mam taką urodę a do tego uwielbiam seks ale tylko z wybranym :)

Gość gość
LOL skoro jesteś polką to nigdy nie będziesz miała takiej urody... , bo to kwestia genetyki , chyba , że twoi rodzice to azjaci.. A to , że uwielbiasz seks to nie wątpię , bo każdy to lubi - tylko więksozśc ludiz się z tym kryje , ja pisze o mentalności.

Gość gość
up

Gość gość
pomóżcie coś ?

Gość gość
Albo wyjedź albo szukaj na zagranicznych forach, przecież Azjatki Ci nie wyczaruję, widziałam tylko kiedyś kilka Wietnamek i Mongołek.

Gość gość
najlepiej jedz na urlop do tajlandii i tam na miejscu sie rozejrzysz.ja mieszkam w niemczech i tu czesto niemcy tak robia.znam nawet 2 takie rodziny.tajki sa ulegle wobec meza,posluszne ,kochaja dzieci i zycie rodzinne.sa bardzo czyste.napewno jakies bladzie tez sa,ale to w kazdym narodzie.w tajlandii duzo jest biedy i napewno wiele z tych kobiet chcialoby zyc zagranica,ale to przeciez nie grzech

Gość gość
zarezerwowałem wczasy na 2 tygodnie do Pattaya , ze 4 tyś. na wyjazd wezmę , szkoda , że tak krótko , ale na dłużej nie da rady ;) Znacie jakieś fajne portale internetowe , gdzie można poznać ludzi z zagranicy(Tajlandii) ?

Gość gość
Do dziś - też o tym słyszałem , z tego co wyczytałem to są takie , z jednej strony uległe , słodkie i tak jak mówisz kochają życie rodzinne ,a z drugiej strony są bardziej wyluzowane seksualnie , że można mieć z taką dziewczyną fajny seks...

Gość gość
Bo ja dopiero w lipcu tam jadę , a chciałbym już wczęsniej kogoś z tamtych rejonów poznać...

Gość gość
Chyba najłatwiej w Tajlandii, tylko radzę wybierać na trzeźwo, bo niejeden już dał się zrobić w jajo i wziął sobie faceta zamiast baby :P

Gość gość
w tajlandii można bez cenzury pytać - are you ladyboy ? Znacie jakieś portale ?

Gość gość
a jaką znajomość angielskiego polecacie z mojej strony na taki wyjazd ? średnio zaawansowana wystarczy ? - pre-intermediate , na poflirtowanie z dziewczynami tam ? i poznanie się ?

Gość gość
Znalazłem fajną stronke odnośnie poznawania tajek , tam laski mają np. 30 lat a wyglądają jak nastolatki nie które... , przez pół roku to napewno kogoś poznam fajnego tam :D

Gość gość
Uwaga na shemale ;)

Gość gość
W Tajlandii to sami pedofile siedzą.

Gość gość
Pattaya? Swiatowa stolica rozpusty ;) Jeżeli chodzi o angielski to jest tam dosyć ciężko z tym..Jeżeli znajdzie się jakaś Tajka to mówi strasznie niewyraźnie ;) Uważaj bo Tajki potrafią być mile, kochane ale tylko ze względu na pieniądze by jak najwięcej wyciągnąć od bogatego turysty..choć na pewno znajdą się takie , które szukają męża i potrafią dać mu swoją miłość..uważaj również na ladyboye bo można nieźle się przejechać! No i unikaj narkotyków, nie daj się zwieźć Tajce bo może być podstawiona przez policjanta by złapać daną osobę na gorącym uczynku. To by chyba było na tyle. Trzeba po prostu uważać. Na fb jest chyba jakaś grupa gdzie można poznać panią z Tajlandii. ;)

Gość gość
w burdelu

Gość gość
W*********j z kraju....jeden pajac mniej

Gość gość
Pisałem już , że w Tajlandii wystarczy zapytać , are you ladyboy ? , tam jest taka kultura i nie ma problemu powiedzą tobie np. nie , laski w Tajlandii są szczere , a co wyciągania kasy to jest na to prosta recepta , nie rzucać się z kasą ile to się jej mam... A co do Tajskich prostytutek to z tego co słyszałem to często z nimi jest lepiej niż z normalnymi laskami z polski...

Gość gość
ale widzę ludzie zaczynają mi zazdrościć , bo tyle negatywnych komentarzy...

Gość gość
Myślę, że możesz się zapytać i nie spotka się to z żadną negatywną reakcją bo w Tajlandii wszystko załatwia się z uśmiechem na ustach a krzyki czy mówienie podniesionym głosem są bardzo niemile widziane a lepiej to wiedzieć przed niż po ;) No ja Ci zazdroszczę wyjazdu bo chętnie wróciłabym do Tajlandii ;) Za bardzo nie mogę się wypowiedzieć gdzie by tu poznać Tajkę w Internecie bo nigdy się tym tematem nie interesowałam ;) ale życzę powodzenia i miłego wyjazdu! Tajlandia jest przepiękna :)

Gość gość
znalazłem interpalsa , taka stronkami ogółem , tajki są często dość skrytymi i lekko nieśmiałymi dziewczynami , ale łatwo je rozśmieszyć takie raczej spoko się wydaje , ale mam 2 dni konto , więc jak na razie pewnie nie trudno zgadnąć , że jeszcze nikogo sensowego nie spotkałem...